nežne nijanse, lep stil

Elegantno & tako otmeno! Marija Mikić demonstrirala damski look koji možete nositi u bilo koje doba godine

0

Harizmatični par Marija Mikić i Jovan Pantić nasmejani i lepo stilizovani su stigli na koncert Lexington benda.

Marija Mikić i Jovan Pantić na koncertu Lexington benda
Marija Mikić i Jovan Pantić na koncertu Lexington bendafoto: Nemanja Nikolić

Na koncertu Lexington benda okupio se veliki broj poznatih ličnosti, koje su Osmi mart rešile da provedu uz njihove najlepše hitove.

 

Prva se pojavila Aleksandra Vasković, supruga frontmena benda, Bojana Vaskovića, sa decom, a potom su stigli i Aleksandra i Veljko Gudelj, da bi se na kraju pojavila i Aleksandra Prijović, u svojstvu gošće na koncertu u Areni u Beogradu.

 

Ipak, veliku pažnju privukao je i popularan par Marija Mikić Jovan Pantić, harizmatični dvojac koji nikud ne ide jedno bez drugog.

 

Marija i Jovan su jedan od parova koji blistaju u svakoj prilici, a očigledno je koliko se vole i koliko su srećni zajedno, dok je kruna te ljubavi devojčica Đurđa i dečak Milija.

 

Dok su mališani ostali kod kuće, par je zasijao pred foto-reporterima, ali glavna zvezda je, ipak, bila Marija.

 

Lepa pevačica pokazala je stajling koji možete da nosite i kad imate 30, 40, 50 ili 60 i više godina, tako da je lako prilagodljiv za svaku priliku i nosi potpun damski efekat. Naime, pevačica je ponela belu košulju sa efektnom dugmadi, a uklopila ju je sa belom suknjom midi-dužine, i to one na koju se žene najređe odlučuju: do članaka! 

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Belu kombinaciju upotpunila je sandalama i Guči torbicom, kao i neizostavnim osmehom!

 

Marija Mikić na koncertu Lexington benda
Marija Mikić na koncertu Lexington bendafoto: Nemanja Nikolić

Ovakav stajling, u zavisnosti od obuće, možete nositi tokom cele godine, što je Marija i pokazala time što ga je ponela sa sandalama, koje su obično rezervisane za leto!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

TOLIKO JE MIO DA NE ZNAM DA LI SAM GA JA RODILA! Marija Mikić otkrila na koga liči beba

 

makonda-tracker