preslatki

Ona zavodi, on uživa u svakom dodiru: Marija Mikić na crvenom tepihu razmenjuje nežnosti sa mužem i ne mari za poglede

1

Nakon što su se skućili i dobili drugo dete retko smo imali priliku da ih zajedno vidimo u javnosti 

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Marija Mikić sa suprugom Jovanom Pajićem prisustvovala je večeras premijeri novog albuma njenog kolege Mirze Selimovića.

 

Sa svojim izabranikom lepa Marija je prošetala crvenim tepihom, a dok su pozirali pred okupljenim fotografima Marija se nije libila da sa njim razmeni po koji dodir i poljubac. 

 

Svi pogledi bili su uprti u lepu pevačicu čija sreća i ljubav je bila vidljiva i gotovo da se mogla osetiti u vazduhu. Nakon što su se fotografisali, Jovan i Marija su uživali u odličnoj muzici i provodu i nisu marili za ostale goste.

 

 

Za ovu priliku Marija je obukla prelepu crnu usku haljinu i salonke na visoku štiklu koje su izdužile njenu liniju i svi su primetili da izgleda sjajno. Iako je relativno skoro postala mama po drugi put, Marija je vratila devojačku kilažu.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Pored nje, veoma elegantan, bio je njen suprug Jovan, koji je pokazao šarm i vrlo istančan modni stil. Moderno odelo na pruge u plavoj boji, bela košulja i braon cipele savršeno su oslikale modernog muškarca kakvog bi danas poželela svaka žena. 

 

Bonus video:

Mirza Selimović o svađi sa kolegama 

 

 

 

 

makonda-tracker