šta vi mislite?

Pored OVAKVE HALJINE, teško da je neko gledao mladu: Ivanka Tramp naljutila pratioce tradicionalnom toaletom u Indiji

0

Ćerka Donalda Tramp odabrala je vrlo elegantno izdanje za slavlje milijardera u Indiji, a reakcije su pomešane – iako je nesumnjivo izgledala fantastično, mnogi kažu da je preterala

Ivanka Tramp
Ivanka Trampfoto: John Lamparski / Zuma Press / Profimedia

Ovih dana jedna od glavnih tema u Indiji je venčanje Ananta Ambanija, naslednika poznate milijarderske porodice, i njegove verenice Radike Merčant.


Par je u susret venčanju organizovao trodnevno slavlje kojim se najavljuje svečana ceremonija, a na njoj je okupio veliki broj svetskih bogataša. Među njima su se našli Džared Kušner (43) i Ivanka Tramp (42), koji su pokazali da se sjajno provode u Indiji.


Međutim, ćerka Donalda Trampa i njegova bivša savetnica pokazala je još nešto – da joj fali takta u planiranju stajlinga za tuđe venčanje.

Ona je najpre na Instagramu podelila fotogrfaiju na kojoj je vidimo u tradicionalnoj haljini u stilu sarija, model u potpunosti prekriven srebrnim i zlatnim šljokicama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

Nakon toga pozirala je u u kompletu sastavljenom od kratkog topa s rukavima i duboke suknje, izrađenom od kvalitetne bele čipke, a sve je upotpunila skupocenim nakitom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)


Mnogi poznati, između ostalih Kim Kardašijan, udelili su Ivanki komplimente na račun njenog izgleda, ali nije malo onih koji smatraju da je ona trebalo pažljivije da bira odeću i da pazi da ne uvredi mladu.


"Bela čipka na tuđem venčanju? Zaista?", "To nije tvoja svadba, zašto nosiš belo?", "Nije ti dosta što svi svakako gledaju u tebe nego moraš da zaseniš mladu"... neki su od komentara.


Ipak, mnogi zaboravljaju da ovaj događaj nije bio venčanje već samo slavlje pred taj čin, kao i da su sve zvanice dobile dres-kod na devet strana u kom je propisano šta treba da obuku.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

BONUS VIDEO

Poznata striptiz igračica o aferi Tramp

 

makonda-tracker