pod ruku s dejvidom

Zasenila je i mamu, a tako jednostavno! Harper Bekam ima savršen stajling koji može da se nosi i sa 15 i sa 55 godina

1

Harper Bekam polako postaje tinejdžerska modna ikona, što je pokazala pojavom na maminoj reviji.

Harper Seven s tatom Dejvidom
Harper Seven s tatom Dejvidomfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na reviji Viktorije Bekam u Parizu glavni su bili, jasno, članovi njene porodice!

 

Viktorija Bekam čuveno je ime u svetu mode, a kako je dobro poznato koliko je bliska sa svojom porodicom, ne čudi što su u gotovo punom sastavu uslikani prilikom izlaska iz hotela u Parizu, nakon što su se uputili na reviju čuvene Poš.

 

Dejvid Bekam, njegova ćerka Harper, sinovi Bruklin i Kruz, kao i snaha, Bruklinova supruga, Nikola Pelc, zajedno su se, sređeni kao iz modnog magazina, uputili na Viktorijinu reviju. Jedini ko je falio bio je Romeo Bekam, za koga se nagađa da se oporavlja od nedavnog raskida sa Miom Regan.

 

Ipak, niko od njih nije bio glavna zvezda kao slatka Harper Sevem Bekam, koju su paparaci fotografisali pod ruku s tatom Dejvidom, čija je glavna mezimica.

 

Harper Bekam na maminoj reviji

 

Harper Seven u najavi je novo ime visoke mode, za koju se čini da je nasledila najbolje od oba roditelja, pa je, tako, zainteresovana i za fudbal i za modu!

 

Najmlađe dete Bekamovih i njihova jedina ćerka blistala je na maminoj reviji u crnoj haljini sa dugim rukavima, koja prati liniju tela, efektne je dužine do članaka, a, kako priliči njenim mladim godinama, nosila ju je uz bele patike.

 

 

Sportske bele patike zapravo su vrlo šik izbor uz pripijenu crnu haljinu, ali reč je u kombinaciji koja je istovremeno i elegantna i praktična i idealan izbor za mnogo starije pripadnice nežnijeg pola od Harper, a posebno za one koje vole komfor i ne žele da nose visoke potpetice.

 

 

Viktorija je jednom prilikom govorila o tome kako se trude da nauče Harper da ne brine o tome "da li je najlepša", već o tome da li je "najfinija i najvrednija". Svakako, devojčica je, poput mame, krenula da obraća pažnju na modu, a iako su Dejvid i Viktorija zaštitnički nastrojeni, ne kriju je od paparaca, već se često pojavljuje s roditeljima na javnim događajima.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

Bonus video

Kruz Bekam u provodu

 

makonda-tracker