od poznate majke nasledila modni ukus

U ruci Prada, a na računu 5 miliona $: Ona je najbogatija devojčica na svetu i upravo je proslavila 12. rođendan

0

Ćerka Dejvida i Viktorije Bekam je najbogatija devojčica na svetu.

Dejvid Bekam i Harper Seven Bekam.
Dejvid Bekam i Harper Seven Bekam.foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kada je modna dizajnerka i bivša članica grupe "Spice girls" Viktorija Bekam zatrudnela po četvrti put, bllo je dosta spekulacija da li će ovog puta rodititi devojčicu, budući da je sa bivšim fudbalerom Dejvidom Bekamom već imala trojicu sinova: Bruklina, Romea i Kruza.

 

Međutim, 10. jula 2011. godine rodila se Harper Seven Bekam koja je slavnoj porodici udahnula potpuno novi život, a malena Harper je čak inspirisala svoju mamu na potpuno novi koncept odeće "Mama i ja".

 

Već nekoliko godina, Harper se nalazi u centru pažnje kada se piše o njenom odnosu sa ocem i njegovim običajem da svojoj ćerki iskazuje ljubav poljupcem u usta na javnim mestima što nailazi na brojne osude.

Interesantno je da je Harper Seven Bekam krajem prošle godine bila na prvom mestu na listi "najbogatijih devojčica na svetu", a njeno bogatstvo se procenjuje na 5 miliona dolara.

 

Ona će, kao što smo već napomenuli, sutra napuniti 12 godina, a rođendansko slavlje porodica Bekam je upriličila nekoliko dana ranije.

 

Ponosna mama Viktorija je juče objavila nekoliko fotografija sa rođendanskog slavlja svoje ćerke na temu Prade, koje je održano u robnog kući Harrods u Najtstbridžu u Londonu.

 

Sudeći prema fotografijama, Harper je već pošla stopama svoje majke te je izgledala savršeno stilizovano u haljini bolje lavande i patikama ukrašenim ljubičastim pertlama.

A nikome nije promakla ni svetlucava plava Prada torba, čija cena iznosi 2.450 evra. 

 

Viktorija je kao i uvek izgledala savršeno u crnoj maksi haljini koju je ukrasila braon kaišem, ravnim sandalama i upečatljivim zlatnim satom.

 

Slavlju su prisustvovali članovi uže porodice, pa su tako osim mame i tate, sa Harper bili i njena braća Kruz i Romeo Bekam. 

 

Sudeći po fotografijama, sa proslave je izostao njen najstariji brat Bruklin Bekam koji živi u SAD-u sa svojom suprugom Nikol Pelc Bekam.

Viktorija Bekam sa ćerkom Harper.
Viktorija Bekam sa ćerkom Harper.foto: VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Proslava Harperinog rođendanda dolazi samo nekoliko dana nakon što su Vitkorija i Dejvid Bekam proslavili svoju 24. godišnjicu braka raskošnom večerom sa svojom decom.

 

Podsetimo, par se venčao 1999.godine, a u toku braka su dobili decu Bruklina (24), Romea (20), Kruza (18) i Harper (12).

 

Uprkos aferama i pričama o Dejvidovoj preljubi, ovaj poznati par je ostao sinonim za jedan od najmoćnijih parova u svetu poznatih.

 

 

makonda-tracker