nedelja mode

Seksepilno, romantično & VATRENO: Najlepša turska glumica pokorila Pariz u neobičnom kombinezonu

0

Turska glumica Hande Erčel bila je gošća brenda Balmain na predstavljanju nove kolekcije u Francuskoj

Turska glumica Hande Erčel na odmoru
Turska glumica Hande Erčel na odmorufoto: handemiyy/Instagram

Nedelja mode u Parizu okupila je veliki broj poznatih ličnosti iz celog sveta i svih sfera, koje prate predstavljanje najnovijih kolekcija poznatih modnih kuća.


Izuzetak nije bila ni revija brenda Balmain, na kojoj je predstavljena linija za jesen i zimu 2024/25, a jedna od slavnih dama koje su u prvim redovima pratile šou bila je i turska glumica Hande Erčel.


Zvezda serija "Pokucaj na moja vrata", "Crni biser" i "Dnevnik ljubavi" zahvalila se čuvenoj modnoj kući na pozivu i istkala da je provela nezaboravno veče, a na Instagramu je pokazala i svoj stajling za ovu priliku.

Hande je nosila kombinezon koji je deo nove kolekcije Balmain-a, a reč je o modelu mini dužine koji ćemo definitivno viđati i na svetskim zvezdama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

Turska glumica ponela je model koji je tom prilikom predstavljen i na pisti: mini-kombinezon sa srcolikim dekolteom, koji ima uzak vertikalni prorez ispod grudi, kao i kratke rukave koji čine auftit još romantičnijim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by handemiyy (@handemuse)


U pitanju je model s dvorednim dugmićima zlatne boje, što je savršen spoj sa crnom odećom, a sve je upotpunila crnim čarapama, tašnicom i nesvakidašnjim salonkama kvadratnog vrha.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Di 💌 (@dihnker)


Hande je, inače, već neko vreme jedna od glavnih tema turskih medija zbog svoje nove ljubavi – biznismena Hakana Sabančija, od kog se ne odvaja.

 

Hande Erčel i Hakan Sabanči za Dan zaljubljenih
Hande Erčel i Hakan Sabanči za Dan zaljubljenihfoto: @handemiyy/Instagram

Par često putuje, pa su turski mediji pisali da su oni za 15 meseci posetili 12 zemalja, ali ovog pua turska glumica nije otkrila da li joj dečko pravi društvo.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

BONUS VIDEO

Serija Jača od sudbine na Kurir TV-u

 

makonda-tracker