pariski glamur

Ovako izgleda kad učiš od Monike Beluči! Deva Kasel na Diorovoj reviji iskopirala maminu omiljenu modnu formulu

0

Prelepa ćerka Monike Beluči na svakoj modnoj reviji na kojoj se pojavi — blista!

deva kasel jedna je od najpoznatijih mladih modela današnjice
deva kasel jedna je od najpoznatijih mladih modela današnjicefoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Možda ima samo 19 godina, ali Deva Kasel je postala ime u svetu mode!

 

O njoj se na svakoj Nedelji mode i te kako govori, a najveće modne kuće otimaju se za nju, dok ona rado nosi odevne komade s potpisom luksuza.

 

Nakon što je kao model bila u centru pažnje u Milanu, na reviji dvojca Dolče & Gabana, ćerka Monike Beluči i Vensana Kasela bila je među najlepšima i u prvim redovima Dior revije u Parizu, na kojoj se pojavila i srpska glumica Marija Karan.

 

 

Među slavnim zvanicama, prelepa Deva je blistala u all black autfitu, koji se sastojao od suknje od materijala koji ima "izgužvan" efekat i crnog topa, preko kog je ponela kardigan.

 

 

Ovaj šik stajling zaokružila je sandalama s platformom, a dodatni vamp efekat postigla je crvenim karminom i naočarima za sunce s mačkastim okvirom.

 

 

Lepa Deva je pre 4 godine debitovala kao model, postavši zaštitno D&G lice, baš kao i njena majka Monika Beluči. Na modnim pistama jedna je od najprimećenijih mladih lica, što i ne čudi, s obzirom na to ko joj je mama!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deva Cassel (@d.casseluxxi)

 

Inače, Monika je poznata po tome da gotovo uvek bira potpuno crne autfite, što je njena proverena modna formula, a čini se da je tome naučila i Devu, koja je i nedavno, na reviji u Milanu, nosila malu crnu haljinu u duhu šezdesetih.

 

Bonus video

Aleksandra Prijović o Dioru

 

makonda-tracker