modna magija

Na usnama CRVENI RUŽ, u rukama LUKSUZ: Milica Todorović pokazala TORBICU koja je san mnogih Srpkinja

2

Mnoge poznate dame poput Nine Badrić, Karle Bruni, Hejli Biber obožavaju torbe brenda Iv Sen Loran, a sad je vlasnica jedne takve i Milica Todorović 

MILICA TODOROVIĆ POKAZALA KOMAD O KOJEM SANJAJU MNOGE SRPKINJE
MILICA TODOROVIĆ POKAZALA KOMAD O KOJEM SANJAJU MNOGE SRPKINJE foto: Antonio Ahel/ATA Images

Na večerašnjoj promociji novog albuma pevača Mirze Selimovića okupio se veliki broj poznatih ličnosti među kojima su bile i poznate dame sa domaće muzičke scene sa svojim partnerima.

 

Sve poglede svojom odevnom kombinacijom i torbom pobrala je Ana Sević, ali za njom ni malo nije zaostajala ni koleginica Milica Todorović. Iako se nedavno saznalo da je u novoj ljubavnoj romansi, Milica je ovog puta na promociju došla sama.

 

Iako sama Milica je bila odlično raspoložena, a pažnju je privukao i njen stajling, koja je bio vrolo jednostavan, ali jedan detalj je upotpunio sve i dao dozu šarma i elegancije.

 

 

Naime, Milica je ovog puta odabrala jednostavne slim crne pantalone i belu košulju na tufnice, koja je bila strukirana pa je istakla njenu vitku figuru.

 

Preko je nosila crni strukirani sako, a u rukama pravu modnu magiju, torbu brenda Iv Sen Loran, koja košta pravo malo bogatstvo.

 

MILICA TODOROVIĆ PONELA TORBICU OD NEKOLIKO HILJADA EVRA
MILICA TODOROVIĆ PONELA TORBICU OD NEKOLIKO HILJADA EVRA foto: Nemanja Nikolić

 

Ona je cele večeri uživala sa kolegama i prijateljima i čini se da joj društvo partnera uopšte nije falilo. Milica je pokazala da i te kako zna da odabere komad koje je efektan i sa samo jednim "kecom iz rukava" postigne pun pogodak.

 

Bonus video:

Milica Todorović o novom dečku

 

makonda-tracker