pun pogodak

Bluza se može nositi na milion načina, suknja je zvezda večeri: Dubravka Đedović romantičnim izdanjem oduševila Beograd

1

Ministarka je Jjoš jednom opravdala titulu najbolje stilizovane žene na političkoj sceni Srbije 

DUBRAVKA ĐEDOVIĆ NA FESTU 2024.
DUBRAVKA ĐEDOVIĆ NA FESTU 2024.foto: A.H./ATAImages

Ceremonija otvaranja 52. festa u Beogradu večeras je okupila veliki broj poznatih ličnosti iz svih sfera života.

 

Osim glumaca mogli su se videti i političari, a mnogima je za oko zapala ministarka energetike Dubravka Đedović, koja je i ovog puta bila u društvu svog supruga Damira Handanovića.

 

Njih dvoje su se, kao što smo već navikli, prošetali crvenim tepihom prilikom dolaska na Fest, a ono što je sve oduševilo jeste to što su bili savršeno stilizovani i modno usklađeni. 

 

 

Ovog puta Dubravka je izabrala nešto romantičniji stajling, u kakvom nismo često imali prilike da je vidimo. Čini se da ministarka i te kako vodi računa da uvek bude savršeno stilizovana, zahvaljući čemu je i dobila titulu jedne od najbolje obučenih žena na političkoj sceni Srbije. 

 

Za razliku od poslovnih kombinacija u kojima često imamo prilike da je vidimo, Dubravka je sada ponela nešto sasvim drugačije. Izbor je pao na jednostavnu crnu majicu koja se može nositi na milion načina, ali zvezda večeri je bila romantična roze suknja sašivena od tila koji je padao u volanima i davao izgled moderne princeze.

 

1 / 6 Foto: R.Z./ATAImages

Preko majice ona je ponala jednostavan crni sako, koji je malo smirio celo stajling i dao mu dozu prefinjenosti. Ceo izgled upotpunila je upečatljivim nakitom, crnim čizmama do kolena na viskoku štiklu i pismo tašnom u istoj nijansi suknje. 

 

Kosu je uvila u talase i pustla da neobavezno pada preko ramena. Uz nju, savrešno stilizovan, je bio i njen supruga Damir, koji se trudi da uvek bude adekvatno obučen i da suprugu i u tom segmentu prati u stopu. 

 

Njih dvoje se često u javnosti pojavljuju zajedno, a od kad su se venčali žive u skladnom braku i, čini se, uživaju u svakoj prilici da celom svetu pokažu koliko se vole. 

 

Bonus video:

Najmlađi poslavnici u skupštini Srbije

 

makonda-tracker