nestvarna

Jednostavna haljina koju možemo da gledamo danima! Džej Lo je stigla na dodelu Zlatnih globusa i svi su postali nevažni

0

Specijalno za Dženifer Lopez poznata modna kuća napravila je božanstvenu toaletu koja nas podseća na najglamuroznije dane Holivuda

Dženifer Lopez oduševila je izdanjem na 81. dodeli Zlatnih globusa
Dženifer Lopez oduševila je izdanjem na 81. dodeli Zlatnih globusafoto: Tommaso Boddi / AFP / Profimedia

Na Beverli hilsu sinoć je održana svečana 81. dodela nagrada Zlatni globus, koja je okupila neka od najvećih imena u svetu filma.


Najveći uspeh postigao je film "Openhajmer" Kristofera Nolana, kako je i očekivano, a na crvenom tepihu videli smo mnogo interesantnih kreacija i gotovo nijedan modni promašaj.


Slavni su dali sve od sebe da ostave utisak, ali uprkos tome malo ko bi mogao da "stane na crtu" Dženifer Lopez, koja nije imala novi film u trci za priznanje, ali je ponela kreaciju koja je nadmašila većinu haljina koje smo videli.

 

Dženifer Lopez je na 81. dodeli Zlatnih globusa nosila custom made haljinu modne kuće Nicole + Felicia Couture
Dženifer Lopez je na 81. dodeli Zlatnih globusa nosila custom made haljinu modne kuće Nicole + Felicia Couturefoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Čak i ako vam nije najlepša, jedno je sigurno – pored nje je teško primetiti bilo koju drugu!

 

Haljina Dženifer Lopez na dodeli Zlatnih globusa


Popularna Džej Lo, koja je u prošlosti dvaput bila nominovana za Zlatnog globusa, za uloge u filmovima "Selena" i "Prevarantkinje s Vol strita", sinoć je bila na ceremoniji u pratnji supruga Bena Afleka, čiji je film "Air" dobio nominaciju. Možda nije bila zvezda večeri, ali je Dženifer mnogima "ukrala šou" u svetloroze haljini koja zrači duhom starog Holivuda i klasičnom elegancijom.

 

Pogledajte neobičnu haljinu Džej Lo.

1 / 5 Foto: Christopher Polk / AFP / Profimedia

U pitanju je toaleta rađena specijalno za Džej Lo, a potpisuje je brend Nicole + Felicia Couture, poznat po voluminiziranim haljinama o kojima se dugo priča. Dženiferina modna bajka ovoga puta je bila pripijena uz telo i širila se tek od kolena, a spušteni rukavi spajaju se s raskošnim plaštom koji je pratio latino divu šlepom dok je hodala crvenim tepihom.

Poseban detalj je predimenzionirana ruža od bledoroze tkanine, koja daje dodatnu dozu glamura, a Džej Lo je sve upotpunila prelomljenim talasima u stilu holivudskih diva iz prošlosti.


Pevačica i glumica je sve začinila clutch tašnicom prekrivenom kristalima, dijamantskim prstenom, visećim minđušama s roze dijamantima i suptilnom večernjom šminkom u ružičastim tonovima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


Njen suprug Ben Aflek, koji nije slavio držeći Zlatni globus na kraju večeri, takođe je izgledao vrlo elegantno u klasičnom crnom odelu, beloj košulji i sa crnom leptir-mašnom.

 

Ben Aflek i Dženifer Lopez na 81. dodeli Zlatnih globusa
Ben Aflek i Dženifer Lopez na 81. dodeli Zlatnih globusafoto: Michael Buckner / AFP / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kako Dženifer Lopez stavlja crveni karmin

 

 

makonda-tracker