BEZ GREŠKE

Mnogima je zaličila ni na koga drugog do na - Kejt Midlton: Prva dama Crne Gore MOĆNIM STAJLINGOM opčinila Balkan

0

Mlada, zgodna i puna samopouzdanja, Milena Milatović, svakim novom pojavljivanjem osvaja pažnju medija zbog sjajnih odevnih kombinacija

MILENA MILATOVIĆ CRVENOM HALJINOM OPČINILA BALKAN
MILENA MILATOVIĆ CRVENOM HALJINOM OPČINILA BALKAN foto: EPA / Boris Pejovic

Crna Gora je pre izvesnog vremena dobila novog novog predsednika Jakova Milatovića, a sa njima i prvu damu, njegovu suprugu Milenu Milatović, koja je od prvog dana zaokupljala pažnju medija. 

 

Mnogi su mišljenja da je trenutno jedna od najbolje stilizovanih prvih dama koje je ova zemlja ikada imala. Tu titulu iz prilike u priliku ljubomorno čuva, a na Balu Bečke opere koji je nedavno održan Milena je još jednom zasenila sve prisutne dame.

 

Kao što i ranije i ovog puta gospođa Milatović je svoj izgled prepustila stručnjaku kojem bezuslovno veruje, poznatom crnogorskom dizajneru i stilisti Lazaru Iliću.

 

 

Čini se da se ovog puta posebno potrudio, jer je zaista bilo teško odvojiti oči od prelepe elegantne, crvene haljine koju bi sigurno rado ponela i Kejt Midltno.

 

Na najprestižnijoj kulturnoj manifestaciji u Austriji Milena Milatović je blistala i mamila pažnju savršenim izgledom dok je sigurnim koracima hodala pored svog supruga. 

 

- Prva dama Crne Gore poznata je po svojoj sofisticiranosti i jednostavnosti, zato je haljina za ovu posebnu priliku osmišljena kao spoj klasične elegancije i suptilnog savremenog stila, koji naglašava prirodnu lepotu i eleganciju - upravo ono što prva dama nosi u sebi . Svaki kroj na haljini odiše bezuslovnom posvećenošću i kreativnošću kreatora, dok crvena boja, pored elegancije, nosi i poruku ljubavi, radosti, energije i snage – istakla je PR ekipa poznatog crnogorskog kreatora, piše Dan.

 

 

Osim kroja, boje i načina na koji je Milena haljinu iznela mnogima je još jedan detalj zapao za oko. Naime, ona je na haljini sa leve strane nosila broš u obliku ruke, koji ima posebnu simboliku. 

 

- Posebno istaknut aksesoar - metalna ruka na levoj strani, smeštena uz srce, predstavlja duboku povezanost i poštovanje prema našoj zemlji, dok sofisticirani dizajn reflektuje bogatstvo naše kulture i tradicije - navodi se u saopštenju.

 

Mileni ovo nije prvi put da javnost fascinira svojim pojavljivanjima u javnosti na važnim događajima, a ova crvena predivna haljina samo je jedna u nizu onih kojima je oduševila ne samo crnogorsku javnost, već i ceo region.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Savršena haljina Viktorije Bekam 

 

makonda-tracker