dama nad damama

Usklađena sa suprugom, zanosna kao KRALJICA: Zlatna haljina Milene Milatović zbog koje su Crnogorke i region uzdahnuli

0

"Crna Gora nije imala lepšu prvu damu", najčešći je komentar nakon što je supruga Jakova Milatovića zablistala u toaleti boje zlata

Milena i Jakov Milatović na prijemu povodom Dana Državnosti Crne Gore
Milena i Jakov Milatović na prijemu povodom Dana Državnosti Crne Gorefoto: Instagram/Printscreen/Jakov Milatović

Povodom Dana državnosti Crne Gore, koji se obeležava 13. jula, juče je u ovoj zemlji održan svečani prijem.


Na njemu je govorio novoizabrani predsednik Crne Gore Jakov Milatović, koji je događaju prisustvovao u pratnji svoje supruge Milene Milatović, nove crnogorske prve dame.


Uvek savršeno odevena, gospođa Milatović je i ovog puta ostavila sjajan utisak, a očigledno je da su suprug i ona pažljivo planirali i ponovo modno uskladili svoja izdanja.


Naime, dok je Jakov Milatović uz teget odelo nosio zlatnu kravatu sličnu nijansi senfa, njegova životna saputnica ponela je toaletu identične boje.

 

1 / 8 Foto: Printscreen/Video Plus


U pitanju je vrlo elegantna kreacija balskog kroja, koja je pripijena u gornjem delu, dok se od kukova širi raskošna i duga suknja. Njena ramena naglašena su efektnim ukrasima koje podsećaju na horizontalne falte, a čitav autfit je vrlo sveden, damski i upečatljiv.

 

Milena Milatović ponela je uz to jednostavnu pismo-tašnu krem boje, dok je kosu podigla u decentnu punđu i odabrala minimum šminke.

 


"Crna Gora nije imala lepšu prvu damu", "Zlato od glave do pete", "Ljepotica"... komentarisale su Crnogorke ponosne na prvu damu svoje zemlje.


Predsednik i njegova supruga su, inače, zaplesali pred okupljenima, dodavši i dozu romantike ovoj posebnoj večeri.

 

 

makonda-tracker