efektno

Sofisticirano, jednostavno, DAMSKI! Lekcija prve dame Crne Gore kako jednim komadom svako izdanje učiniti SAVRŠENIM

0

Milena Milatović u crno-beloj kombinaciji koja je oduševila.

Milena i Jakov Milatović na glasanju na vanrednim izborima u Crnoj Gori.
Milena i Jakov Milatović na glasanju na vanrednim izborima u Crnoj Gori.foto: R.R./ATAImages

U Crnoj Gori su juče održani vanredni izbori za Skupštinu Crne Gore, a svoju građansku dužnost je ispunio i predsednik Crne Gore Jakov Milatović.

 

On je sa suprugom Milenom Milatović glasao u Univerzitetskom centru u Podgorici.

 

Za ovu priliku, crnogorski predsednik je odabrao klasično crno odelo ravnog kroja koje je iskombinovala sa belom košuljom, a celu kombinaciju je zaokružio crnim cipelama.

 

Jednostavno, elegantno i efektno - tako bi se u kratkim crtama mogao opisati stajling Jakova Milatovića.

Ipak, najviše pažnje je privukla njegova supruga Milena, koja je poznata po odmerenim i besprekornim modnim kombinacijama.

 

Za jučerašnje glasanje, Milena je odabrala jednostavnu kombinaciju održavši nam modnu lekciju na koji način možemo da "razmrdamo" naizgled monotono izdanje.

 

Prva dama Crne gore je obukla belu bluzu kratkih rukava kojoj je efektnost dala kragna, a koja je pratila liniju njenog tela.

 

Apsolutna kraljica ovog auftita je međutim midi suknja A kroja koja joj je stajala savršeno, a koja je svojim pepito dezenom mamila sve poglede.

 

I upravo je u tome trik: potreban vam je samo jedan komad da biste svaku kombinaciju učinili nezaboravnim.

 

Na kraju, Milena Milatović je kombinaciju zaokružila crnim sandaletama sa špicastim vrhom koje su izdužile njenu figuru, a fantastično se uklopila i klasična crna torbica koju je nosila na ramenu.

1 / 6 Foto: R.R./ATAImages

Za glasanje na vanrednim izborima, prva dama Crne Gore je kosu isfenirala "na ravno", a mejkap je bio prirodan sa veoma malo šminke.

 

Njene lepe crte lica upotpunile su male decentne minđuše koje su uz srebrni sat bile jedini aksesoar za koji se Milena Milatović ovog puta odlučila.

 

makonda-tracker