edgy

Od ikone stila potpuno neočekivano! Slavna glumica odbacila elegantne haljine i za svečanu priliku ponela — TEKSAS

0

Kejt Blanšet za noć u Njujorku birala je interesantan i sasvim drugačiji stil od klasične elegancije.

Kejt Blanšet uvek ima fantastičan modni odabir
Kejt Blanšet uvek ima fantastičan modni odabirfoto: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia

Ikona stila, oskarovka i jedna od najvoljenijih glumica današnjice, Kejt Blanšet, uvek ima fenomenalne modne izbore, u skladu s prilikom.

 

Kako je mahom viđamo na crvenim tepisima Holivuda, to su obično svečane haljine ili odela, ali ovog puta odlučila se za nešto mnogo drugačije.

 

Australijska glumica uvek je doterana i maksimalno elegantna, ali se ne ustručava da eksperimentiše za stilom i neobičnijim konstrukcijama kada je moda u pitanju.

 

Kejt se pojavila na projekciji filma "Sofijin izbor" u njujorškom Muzeju moderne umetnosti, pri proslavi četiri decenije tog filma s Meril Strip u glavnoj ulozi i, očekivano, odmah privukla pažnju.

Ovog puta birala je pravi francuski šik i "neutralnost" monohromatskih autfita obojila u edgy varijantu na koju se mnoge njene koleginice ne bi usudile.

 

 

Naime, na crvenom tepihu pojavila se u teksas ombre odelu, kombinovanog od dugog sakoa i pantalona s ravnim nogavicama, koje potpisuje nemački dizajner Lutz Huelle.

 

Kako je on sam pisao o svojoj kolekciji, obožava energiju Pariza i, uopšteno, stil Parižanki... Premda Kejt nije Parižanka, ona je s neodoljivom lakoćom ponela ovu kreaciju i za to veče kao da se pretvorila u šik Francuskinju!

 

Kejt Blanšet u ombre odelu u Njujorku
Kejt Blanšet u ombre odelu u Njujorkufoto: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovo ombre odelo ukombinovala je sa chunky nakitom, čime je autfitu dodala malo drame. Njoj su društvo pravile takođe ikone glumišta, Uma Turman, Meril Strip, Kler Dens...
 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Smart casual izdanje Ane Ivanović

 

makonda-tracker