icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

Moćno, iskreno i drugačije

ŠTA KRIJE NASLOVNA STRANA O KOJOJ BRUJI SRBIJA? Ko je Marina, lepotica sa ožiljkom koja nam je održala važnu lekciju?

Na koricama magazina Wanted! nalazi se Marina Arsić, devojka koja nije dopustila da ožiljak na licu odredi njen život.


Smelim pogledom upućenim ravno u oči svakog prolaznika i porukom "Znam da me gledaš", ona je upadljiva suprotnost današnjem imperativu lažnog savršenstva, fotošopu i filterima, kao i ideji da ćemo površinskim ulepšavanjem dobiti bolju stvarnost.

Čas koji je devojka s ožiljkom održala društvu, moglo bi se reći već na prvo prelistavanje, predstavlja dijagonalu čitavog koncepta brenda Wanted!, čija je glavna urednica Teodora Bogdanović, uspela da odbrani ideju da je stvarnost zanimljivija, bolja i pametnija od svih svojih zaslađenih alternativa.

Na 260 strana ovog izdanja pored Marine Arsić, Albino, Angellina, Fox, Lea Davogić, Vuku, Teya Dora, Buč Kesidi, Zoi, Petar Drašković, Tam, Fantom, Nina Todorović, THCF, Corona i drugi heroji današnjice govore o svojim idealima. Osim njih, kao autori tekstova tu su se našle i Sajsi MC i Kontrakulturna i Branislava Antović Aleksić, a intervjue, savete i poglede na život su podelile i ličnosti koje su svoju slavu izgradile na društvenim mrežama, poput Dunje Jovanić ili dvojca poznatog kao Almazan KitchenKao kruna svega, tu je i ekskluzivni intervju sa Semom Smitom, muzičkom i aktivističkom ikonom, pevačem koji je odlučio da ne bude ni muško ni žensko, već polno fluidna osoba koju valja oslovljavati sa "oni".

Magazin Wanted! je zaobišao sve postojeće recepture za uspeh i pronašao svoj put u lepoti svega što je stvarno i iskreno. I, neverovatno, upravo ta iskrenost ga je učinila drugačijim od svih drugih.