da li se vama dopada?

"Užasan" stajling i minđuše od 50.000 dolara: Izdanje Šarlot Kaziragi o kom danas priča modni svet

1

Dame kraljevske porodice Monaka bile su domaćice Bala ruže, čija tema je bio Bolivud. Posle ovog događaja se najviše priča o stajlingu Šarlot Kaziragi

Šarlot je digla sve mode na noge
Šarlot je digla sve mode na nogefoto: Le Palais Princier / Pierre VILLARD / SBM / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Šarlot Kaziragi pridružila se svojoj majci princezi Karolini i svom ujaku princu Albertu, proteklog vikenda na tradicionalnom Balu ruža u Monaku.

 

Tema je bila Bolivud, a ceo događaj organizuje Fondacija princeze Grejs. Po nekima, unuka pokojne princeze izgledala je zapanjujuće u Šanelu, ali bilo je i dosta suprotnih mišljenja.

 

Šarlot Kaziragi (36) je unuka pokojne princeze i glumice Grejs od Monaka i jedina ćerka princeze Karoline od Hanovera, Grejsine ćerke. Ona je 11. u redu za tron Monaka.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hshprincealbertii

 

Princeza Karolina je izgledala veoma veselo i nosila je metalik haljinu sa roze detaljima i sandalama u istoj boji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hshprincealbertii

 

Šarlot je ambasadorka Šanela, pa onda i ne čudi što je obukla glamuroznu, blistavu haljinu ove francuske modne kuće.

 

Haljina je iz Šanelove kolekcije "Ready-to-Wear" za proleće i leto 2023. Jedan deo haljine je izgledao skoro kao leopard print i bio je prekriven dijamantima.

 

 

Haljina je imala četvrtasti izrez i bila dugačka sve do poda. Šarlot je uz to nosila dugačke, ružičaste svilene rukavice koje su se lepo uklapale u ostatak autfita.

 

Tu je bila i Šanelova torbica od jagnjeće kože, koja trenutno na njihovom sajtu košta 3.340 funti.

 

 

Ipak, najviše prašine digle su Šanel minđuše koje je nosila Šarlot. Zovu se "Kometa" i koštaju neverovatnih 51.200 dolara na američkoj stranici Šanela. 

 

Srebrne minđuše imaju dva klina u obliku zvezde sa privescima nalik strelicama, ukrašenih dijamantima.

 

 

Brojni fanovi su jako oprečno komentarisali stajling Šarlot Kaziragi.

 

- Ovo je užasno, ne bih kometarisao dalje - napisao je jedan korsnik Tvitera.

 

- Minđuše su prelepe, a haljina bi mogla da ima neki oblik - bio je još jedan od komentara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royalfamily_archive

 

- Njen najgori stajling ikada. Nije bio nešto specijalno dobar ni poslednjih desetak godina, ali ovo sad već izmiče kontroli. Kada je Šarlot bila u ranim dvadesetim bila je najbolje obučena žena na zemlji - bila je još jedna od kritika.

 

- Užasno. Haljina izgleda bezoblično i loše pristaje, rukavice i cipele takođe. Torba - nije baš za veče. Najbolji primer zašto o Šanel ne treba pisati - smatrao je korsnik Tvitera.

 

- Izgleda fantastično. Nije baš standardni oblik, ali u tome je fora kod mode. Budite smeli. Ovo će biti hit uskoro - branila je Šarlot jedna dama.

 

- Meni je ona predivna. I mislim da je ovo lepo uklopila. Lepota je u oku posmatrača - bio je još jedan od komentara koji sa na strani Šarlot.

 

 

 

makonda-tracker