hrabro i lepo

Izazovno, smelo i pristojno: Nikol Kidman OČARALA u haljini sa prorezima u kojoj bi mnoge dame izgledale VULGARNO

0

Možete li da zamislite Kim Kardašijan u ovom autfitu Nikol Kidman? Iako isto obučene, vrlo moguće da bi dojam bio potpuno drugačiji.  

Nikol Kidman je oduševila haljinom na premijeri serija Expats
Nikol Kidman je oduševila haljinom na premijeri serija Expatsfoto: : Barbara Hine / INSTAR Images / Profimedia

U Njujorku se održala velika premijera hit serije Expats, a glavna zvezda crvenog tepiha bila je slavna glumica Nikol Kidman. 

 

Naime, dan kasnije ceo Holivud i filmski svet pričaju o haljini u kojoj se lepa Australijanka veoma interesantne životne priče pojavila. 

 

1 / 5 Foto: Charly TRIBALLEAU / AFP / Profimedia

 

- Najlepša Nikol Kidman u "Atelier Versaceu" na premijeri "Expats". Ti si tako talentovana Nikol i čast mi je da te vidim u svom dizajnu - bila je oduševljena Donatela. 

 

U pitanju je jedna malo smelija varijanta sa prorezima na više mesta. Nikol nije ustuknila pred zimom, te se razgolitila i obukla crnu haljinu bez leđa.

 

Tačnije bokovi i leđa su joj bil goli, dok je dole imala šlic sa leve strane, tako da su u glumičine dugačke noge došle do izražaja. 

 

Uz haljinu je ponela i klasične crne cipele sa štiklom, a mnogi su primetili da je Nikola negde na polovini šeste decenije u sjajnoj formi. 

 

Po mišićima na njenim rukama se videlo da glumica redovno trenira i da je u zavidnoj formi. 

 

A po ocenama nekih fanova, ova haljina bi na mnogim damama bila čak i vulagrana, dok na Kidmanovoj izgleda pristojno i kulturno. 

 

- Zamislite samo ovaj komad na Kim Kardašijan. Kako bi to izgledalo? Sigurno ne ovako pristojno - bio je jedan od komentara. 

 

Svi pamte i haljinu sa dodele Oskara 1997. godine kojom je pomerila granice mode, Nikol je nedavno takođe privukla pažnju jednim svojim autfitom - mikrosuknjom koju je ponela na manifestaciji "Vanity Fair" 2022. godine.

 

Nakon toga je ona objasnila da odeću ponekad bira tako što razmišlja kao tinejdžer. 

 

- Donosim nasumične, lude izbore. Ja to nazivam "tinejdžerskim izborima" jer nikad ne razmišljam o posledicama. Moram da se nateram da pola vremena razmišljam o posledicama. Deo mog mozga jednostavno ne misli na to - rekla je lepa glumica u podkastu "Something To Talk About".

 

Bonus video: 

 

 

 

Glossy tim 

makonda-tracker