genijalno!

Za nekoga REMEK-DELO, za druge nešto najgluplje do sad: Detalj na ovoj haljini podelio je modne sladokusce

0

Haljina o kojoj se definitivno najviše priča o danima posle dodele Emija je kreacija koju je nosila glumica Obri Plaza

Obri Plaza u Loewe haljini na dodeli Emi nagrada
Obri Plaza u Loewe haljini na dodeli Emi nagradafoto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

U Los Anđelesu je pre nekoliko večeri održana dodela Emi nagrada, koja je okupila veliki broj slavnih, a među najzapaženijima su bile zvezde nekih od najpopularnijih serija proteklih godina.


Među njima je bila i glumica Obri Plaza, koju smo gledali u seriji "Beli lotus", u kojoj će uskoro zaigrati i naš Miloš Biković, a ona je ponovo izgledala božanstveno i vrlo ekstravagantno.


Šarmantna glumica, poznata po neočekivanim modnim rešenjima, i sada je birala avangardno modno izdanje, a crvenim tepihom je prošetala u interesantnoj haljini modne kuće Loewe.

Žuta haljina Obri Plaze


U pitanju je toaleta iz kolekcije za proleće 2024. godine, dugačka žuta haljina čiji je donji deo ravnog kroja, dok gornji izgleda "nedovršeno" – u pitanju komad tkanine prislonjen uz telo, uz iglu probodenu kao da je komad još uvek u fazi dizajniranja.

 

Obri Plaza u Loewe haljini na dodeli Emi nagrada
Obri Plaza u Loewe haljini na dodeli Emi nagradafoto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

"Kao džak za krompir", "Ne pamtim da smo videli nešto gluplje", "Liči na papirnu kesu", "Kakva glupost od haljine", neki su od komentara, dok nije malo onih koji kažu da su oduševljeni originalnošću ove kreacije.


Obri Plaza kombinovala je neobičnu toaletu sa zlatnom Loewe tašnicom nazvanom Mini Flamenco čija cena iznosi 2.200 dolara i zlatnim sandalama brenda Alexandre Birman.

 

Obri Plaza u Loewe haljini na dodeli Emi nagrada
Obri Plaza u Loewe haljini na dodeli Emi nagradafoto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia


Igla kao novi zaštitni znak kuće Loewe


Igla za šivenje zabodena u odeću je, inače, obeležila prolećnu i letnju kolekciju brenda Loewe za ovu godinu, a videli smo je i na pantalonama i suknjama umesto kaiša iako je utisak svakako najjači na bledožutoj haljini.


Ova kuća definitivno zna kako da svakodnevnu odeću učini spektakularnom, a spektakularnu zapanjujućom, pa je tako zlatna igla iskorišćena da pričvrsti kožne šortseve i poslovne pantalone, dok su oko nje stajali efektni nabori.

1 / 5 Foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

U pitanju je, inače, genijalno rešenje Džonatana Andersona, severnoirskog dizajnera koji je godinama kreativni direktor ovog španskog brenda, a osnovao je i sopstvenu kuću JW Anderson. Anderson je do sada predstavio na pisti prilično iznenađujuće dizajne, uključujući elegantnu haljinu čiji je donji deo u obliku automobila, a poznat je po tome što "modno ludilo" pretvara u nešto zapravo nosivo i stvaranju ravnoteže između ekscentričnosti i praktičnosti.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Haljina menja boju

 

makonda-tracker