nismo navikli na njene transformacije

Zašto se Aleksandra Prijović ODREKLA DUGE KOSE? Nova frizura ju je potpuno promenila, a isprva nije htela da je menja

1

Premda smo je godinama znali kao dugokosu brinetu, Aleksandra Prijović je potpuno promenila svoj stil.

Aleksandra Prijović u novogodišnjoj noći u Beogradu
Aleksandra Prijović u novogodišnjoj noći u Beogradufoto: Antonio Ahel/ATA Images

Jedna od najpopularnijih mladih pevačica na domaćoj javnoj sceni svakako je Aleksandra Prijović, koja je turnejom "Od istoka do zapada" uspela da objedini publiku u zemljama regiona i postavi nove rekorde i standarde kada je estrada u pitanju.

 

U novogodišnjoj noći pevala je u Beogradu, gde je očarala neobičnim stajlingom i superefektnom lažnom mini-haljinom. 

 

Imala sam velike snove svakako, ali bila sam srećna da u svakom gradu imam po jedan koncert, zapravo mi je to bila želja, a onda se desilo ono što niko nije očekivao. Sada bih volela da više budem sa porodicom, da radim koncerte, tako imam više vremena. Pre sam radila 2-3 puta nedeljno, ali svakog vikenda, a sada imam više vremena, pa bih volela da i u ovoj godini svoje slobodno vreme provodim sa porodicom — rekla je Aleksandra okupljenim novinarima ispred Sava centra.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Uz posebnu toaletu u stilu najglamuroznijih diva, poput Merilin Monro odlično se uklopila njena nova frizura, kojom je mnoge iznenadila, jer nikada do sada nije previše eksperimentisala sa svojom smeđom dugom kosom.

 

Aleksandra sada nosi bob frizuru, a imala je posebne razloge zbog čega se odlučila na ovakvu transformaciju.

 

Uništila sam kosu od silnih snimanja, koncerata, pa mi frizerka savetovala da skratim da bi moja kosa bila zdravija, pa ću polako da puštam. Meni je super, nisam neko ko voli da menja, ali poslušam kada neko bolje vodi računa o meni.

 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

FILIP ŽIVOJINOVIĆ PEVA SA ALEKSANDROM PRIJOVIĆ

 

makonda-tracker