lepše ne može

Ako nemate ideju šta da obučete za NOVU GODINU, samo pogledajte Evu Longoriju: U ovoj haljini ćete biti ZVEZDA VEČERI

0

Novogodišnja euforija se lagano zahuktava, a Eva Longorija dobro zna kako da zaseni sve 

SAVRŠENA NOVOGODIŠNJA HALJINA EVE LONGORIJE
SAVRŠENA NOVOGODIŠNJA HALJINA EVE LONGORIJE foto: Profimedia

Glumica Eva Longorija važi za jednu od najlepših žena u svetu. Mnogi joj često dodele titulu "džepne Venere", a njene odevne kombinacije često služe kao inspiracija ženama, naročito ako su u pitanju elegantne toalete kojima žene žele da impresioniraju sve prisutne.

 

Jednu takvu ponela je Eva na otvaranju hotela Fontainebleau u Las Vegasu. Budući da su svi pogledi bili uprti u nju slobodno se može reći da je holivudska lepotica ukrala šou. Tokom cele večeri ona je mamila poglede prelepim prazničnim stajlingom. 


Ovo puta Eva se odlučila za zadivljujuću svetlucavu mini haljunu, koja je savršen izbor za ludu novogodšnju noć. 

Ovaj autfit lepe glumice može da posluži kao inspiracija devojkama i ženama koje još nisu odlučile šta je to što će obući za ovu posebnu priliku, kada se mora da bude tip-top. 

 

Svetlucavno, vrvavo i elegantno - recept je koji treba slediti ako želite da budete zapaženi ove novogodišnje večeri. Čini se da je zvezda "Očajnih domaćica" to i te kako znala kad je birala ovaj stajling i uspela je da baš ona bude ta koju će svi zapaziti i komentarisati tokom cele večeri. 

 

SVETLUCAVA HALJINA EVE LONGORIJE SAVRŠENA ZA NOVU GODINU
SVETLUCAVA HALJINA EVE LONGORIJE SAVRŠENA ZA NOVU GODINU foto: Gagik A / Shutterstock Editorial / Profimedia

Eva je nasmejana pozirala na crvenom tepihu, kombinujući svetlucavu mini haljinu sa smeđim kožnim kaišem, malim naušnicama, zlatnom metalik torbom i odgovarajućim štiklama.

 

Zvezda je oblikovala kosu u zalizanu punđu i ponela laganu glam šminku u zlatnim nijansama idealnim za veče.

 

Eva se nedavno osvrnula na svoju uspešnu karijeru u Holivudu, otkrivajući da je Dženifer Lopez bila njena zvezda vodilja do uspeha i da joj je zahvalna što je otvorila mnoga vrata glumicama koje su na scenu došle posle nje. 

 

*Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Savršena haljina Sofije Riči 

 

makonda-tracker