"Jacquemus"

Kendal Džener u PUF MINI HALJINI zapalila PALATU kralja Luja: Ipak, jedna dama ZAKOPČANA DO GRLA je ukrala šou u Versaju

0

U vrtovima Versajke palate kralja Luja XIV nedaleko od Pariza održala se "Jacquemus" modna revija. 

 

Kendal Džener na reviji u palati u Versaju
Kendal Džener na reviji u palati u Versaju foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Modna revija "Jacquemus", na kojoj je predstavljena nova kolekcija „LE CHOUCHOU“, održala se na jednoj veoma ekskluzivnoj lokaciji. To su vrtovi Versajske palate kralja Luja XIV nedaleko od Pariza. 

 

- Bio sam toliko inspirisan ovim istorijskim mestom tokom procesa dizajna da me je navelo da istražujem nove kreativne mogućnosti, različite od mojih prethodnih revija. Zaista sam počastvovan i ponosan što mogu da napravim reviju tamo, kao nezavisna modna kuća - rekao je kreator Simon Porte Žakemus. 

 

Cela revija je maltene bila u znaku bele boje, a bez sumnje u centru pažnje je bila kreacija koju je nosila Kendal Džener.

 

Ultra mini puf haljina koju je imala na sebi je nešto što se zaista retko viđa i verovatno nešto što bi neko poput Ledji Gage odmah poželeo da ima u ormanu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Ništa manje atraktivna nije bila ni slavna Điđi Hadid u providnoj haljini, kao ni poznata azijska manekenka Liu Ven, koja je imala drugačiju varijantu mini puf haljine Dženerove. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Osim najpoznatijih svetskih modela na ovoj prestižnoj reviji pojavio se u veliki broj slavnih ličnosti u svojstvu gostiju, a interesatno je što neki od njih reviju posmatrali iz čamaca u vodi.

Dejvid i Viktorija Bekam gde god da dođu ne mogu da ne prođu zapaženo, pa je tako bilo i ovog puta.

Viktorija je blistala u haljini bez rukava i njenom stilu, dok se Dejvid, koji džentlmenski pridržavao kišobran, opredelio za lagano belo odelo. 

 

Osim njih, tu su bili i Tina Kunaki, Monika Beluča, Emili Ratajkovski, kao i Eva Longorija.

 

Ova poslednja dama je, po mnogima, malo ukrala šou manekenkama, iako se pojavila zakopčana do grla. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FLANNELS (@flannels)

Ona je nosila široko i komforno belo odelo, koje joj je stajalo kao saliveno, iako je nismo baš navikli u ovakvim izdanjima. Nogavice su bile veoma široke, pa su joj padale preko obuće.

Zanosna Eva je sve to, kako bi malo razbila bele nijasne, upotpunila sa rućnom torbicom roze boje.  

 

 

makonda-tracker