prelepa

Možda se Ani Vintur ne bi dopalo, ali svima drugima JESTE: Eva Longorija zapalila Kan savršenim MONOHROMATSKIM izdanjem

0

Još jednom je pokazala zašto važi za jednu od najlepših i najbolje obučenih glumica u Holivudu

foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Poznata glumica Eva Longorija još jednom je pokazala svoj šik osećaj za modu kada se pojavila na jednom važnom događaju u Kanu u Francuskoj.

 

Ovog puta glumica (48) se odlučila za modernu crnu pensil suknju dužine do skočnog zgloba, čije krajeve su krasili prelepi cvetovi, koji su celu kreaciju učinili posebnom i jedinstvenom.

 

 

Uz ovu prelepu suknju glumica je ponela i crnu satensku košulju od satena sa rukavima do lakta. Ovu savršenu kombinaciju upotpunila je parom elegantnih crnih cipela na štiklu, koje su istakle njenu liniju i učinile da izgleda još prefinjenije. 

 

Kao što to uvek radi, američka zvezda Eva upotpunila je stajling efektnim nakiotom, parom elegantnih srebrnih minđuša. Na sve ovo glumici nije bilo potrebno mnogo šminke, pa je samo istakla svoje prirodno lepe crte lica. 

 

Eva Longorija u prelepom crnom izdanju
Eva Longorija u prelepom crnom izdanju foto: MPP / Starface / Profimedia

 

Eva je poznata kao jedna od najlepših prirodnih glumica u Holivudu, koja je samo diskretnim estetskim korekcijama uspela da istakne lepotu, ali zadrži sve ono zbog čega je prepoznatljiva i zbog čega je Holivud obožava. 

 

Bonus video:

 

Kako izgleda trening Eve Longorije? 

 

 

makonda-tracker