trendi

Urbano, mladalački i u jarkoj boji za koju se dame retko odlučuju: Jakna Lepe Brene je sve što vam treba ove zime

0

Lepa Brena je pokazala svoju zimsku "odoru" za ovu sezonu. 

Lepa Brena je ovih dana bila često viđana u javnosti i svaki put je oduševila svojim autfitom
Lepa Brena je ovih dana bila često viđana u javnosti i svaki put je oduševila svojim autfitom foto: Petar Aleksić

Lepa Brenu smo imali prilke da u poslednje vreme često vidimo na javnim dešavanjima, pa samim tim i u medijima koji su izveštavali sa istih. 

 

Bila je specijalna gošća na koncertu Aleksandre Prijović, zatim je proslavila rođendan, a onda bila domaćica na jednom događaju u Beogradu na kojem se pojavio veliki broj poznatih ličnosti. 

 

Svakog puta je oduševila svojim autfitom, a njeno magično izdanje sa Prijinog nastupa, kao i odelo koje je ponela nekoliko dana kasnije su dobili pozitivne kritike. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Brena nam je sada pokazala jednu svoju opušteniju, svakodnevnu varijantu. 

 

Popularna pevačica je odlučila da poseti Amsterdam. Malo je prošetala gradom i napravila nekoliko fotografija, a za tu prilku se odenula malo urbanije i ležernije.

 

U centru njenog autfita bila je dugačka zimska jakna žute boje. Ova nijasna je toliko jarka da je nemoguće da vas ljudi ne primete na ulici.

 

Mada poznato je da je neke dame ređe biraju pošto baš šljašti, a i veoma lako se prlja. No, Breni se poptuno uklapa uz boju kose.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Ovaj model je veoma praktičan kada ste napolju tokom hladnog i vetrovitog vremena, pošto možete da se maltene "umotate" u nju i lepo zagrejete.

 

S obzirom na to da ove sezone najveće hladnoće još nisu počele, Brena je donji deo jakne ostavila otvorenim, dok je gornji zakopčala. Postoji mogućnost da se ovaj model malo "odškrine" i sa strane, a u slučaju padavina tu je i kapuljača.

 

Lepa Brena je, iz onoga što možemo videti na fotografiji, napravila dobar spoj jarkih i tamnih boja. Ona je ovu žutu jaknu ukombinovala sa crnim pantalonama i tamnim naočarima za sunce.

 

 

 

  

makonda-tracker