nesvakidašnje izdanje

Na glavi hidžab, sigurno je ne biste prepoznali: Nataša Ninković otputovala DALEKO i potpuno promenila imidž

0

Nekoliko slobodnih dana jedna od najboljih srspkih glumica provodi daleko od Srbije 

Nataša uživa u Teheranu
Nataša uživa u Teheranu foto: Antonio Ahel/ATA Images

Poznata srpska glumica Nataša Ninković vredno je radila tokom cele godine i reklo bi se da je sada došlo njenih 5 minuta. Skupila je svoje stvari i sa prijateljicama krenula na dalek put.

 

Nataša je odlučila da nekoliko dana provede u Teheranu, gde uživa u svim čarima prestonice Irana.

 

Ona je odlučila da maksimalno uživa, a koliko joj prija boravak govore fotografije koje je podelila na svom Instagram profilu.

 

 

Naime, šerijatski zakon i zakon Islamske Republike Iran propisao je obavezno nošenje marame za žene, pa se i Nataša prilagodila mestu na kojem se našla. 

 

Mnoge Iranke su se tokom godina odlučile da ne nose hidžab i pomicale su granice onoga što se zvanično smatra "prihvatljivom odećom". Ipak, Nataša se nije libila da na glavu stavi maramu i da se obuče baš u duhu Istoka.

 

1 / 5 Foto: Instagram / natašaninikovic

 

Široke pantalone od svile u narandžastoj boji učinile su da izgleda baš poput bilo koje druge Iranke, a njoj to, čini se, nije smetalo. Baš naprotiv, uživala je dok je ispijala kafu sa svojim prijateljica.

 

Nataša obilazi kulturne spomenike, džamije, tamošnje restorane s lokalnom kuhinjom, tržnice s nakitom, ogrtačima i maramama. Jednu je odmah stavila na glavu, a stajling je upotpunila modernim naočarima za sunce.

 

Lepa Nataša je blistala i po svemu sudeći uživala, a fotografije govore više od 1000 reči, zato pogledajte u galeriji kako im je bilo.

 

Bonus video:

 

Zavirite na rođendansku proslavu Nataše Ninković

 

 

 

 

makonda-tracker