prkosi pravilima

Ko kaže da upadljive boje nisu za poslovni sastanak? Amal Kluni moćnim jesenjim izdanjem zasenila Njujorčanke

0

Za uspešnu advokaticu nema modnih ograničenja, ona neguje stil na kojem joj zavide žene širom sveta 

foto: EPA / NINA PROMMER
foto: EPA / NINA PROMMER

Lepa advokatica i supruga Džordža Klunija, Amal Kluni otputovala je put Njujorka kako bi se sastala sa Antoniom Guterešom, generalnim sekretarom UN.

 

Lepa Amal je prisustvovala sastanku sa svojom klijentkinjom Nadijom Murad, aktivistkinjom za ljudska prava i dobitnicom Nobelove nagrade za mir.

 

Nije poznato o čemu se na sastanku razgovaralo, a Amal je svojom pojavom još jednom uspela da privuče pažnju svih okupljenih.

 

 

Kao i mnogo puta do sad, ona se odlučila za kombinaciju pravih jesenjih boja i komade kojima je, slobodno se može reći, otvorila sezonu mantila i dugih haljina koje su svake godine apsolutni modni hit.

 

Iako je nepisano pravilo da se na poslovni sastanak ne nose jake boje, Amal je ta koja često pomera granice, pa je i ovog puta izbor pao na prelepu strukiranu haljinu jarko zelene boje, koja je pratila liniju tela.

 

Savršeni jesenji stajling Amal Kluni
Savršeni jesenji stajling Amal Kluni foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

 

Kako ima savršenu liniju Amal s mnogo samopouzdanja nosi uske odevne komade i odlično se u njima oseća.

 

S obziron na vreme, koje je bilo tmurno i prohladno, Amal je odlučila da svoj stajling upotpuni klasičnim mantilom bež boje koji je sezao gotovo do njenih nožnih članaka. 

 

Amal blista u dugom mantilu boje šampanjca
Amal blista u dugom mantilu boje šampanjca foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

 

Celu kombinaciju upotpunila je upadljivim cipelama sa životinjskim printom i debelom zlatnom potpeticom. Velika crna tašna savršeno se uklapila u ovo elegantno advokatsko izdanje.

 

Nepisana pravila poslovne mode nalažu da su za ovu vrstu prilika najpoželjnije neupadljive nijanse i neutralna paleta boja, ali je Amal dokazala da je u živopisnijim nijansama moguće izgledati profesionalno, lepo i prikladno.

 

Bonus video:

 

Još jedno savršeno izdanje Amal Kluni 

 

 

makonda-tracker