pleni i zrači

Zaslužila je MODNU DESETKU, ali ne zbog kraljevske elegancije: Leticija šokirala Španiju stajlingom za veče sa svekrvom

0

Leticija od Španije ponela je iznenađujuću modnu kombinaciju na projekciju filma Barbi sa svojom porodicom.

španska kraljevska porodica zajedno je na majorci otišla u bioskop da konačno pogleda film barbi
španska kraljevska porodica zajedno je na majorci otišla u bioskop da konačno pogleda film barbifoto: Europa Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Barbi groznica nije zaobišla ni špansku kraljevsku porodicu, pa su se svi zajedno uputili na filmsku projekciju filma s Margo Robi i Rajanom Goslingom.

 

Kralj Felipe i kraljica Leticija odlučili su da, za promenu, odmore od kraljevskih zvaničnih obaveza i javnih pojavljivanja, pa su sa ćerkama, princezom Leonor i infantom Sofijom, kao i kraljicom Sofijom, Felipeovom majkom, otišli u bioskop.

 

Stanovnici Palma de Majorke verovatno su bili iznenađeni da u bioskopu sretnu kraljevsku porodicu, a oni su s osmehom uživali čekajući da projekcija počne, mada su, jasno, bili zaštićeni obezbeđenjem.

 

Mada nezvaničan dres-kod za film "Barbi" uključuje roze boju, Leticija od Španije je to prekršila, a uz to prekršila i zvanični dres-kod za javne izlaske sa svekrvom!

 

Ona i inače pozajmljuje svekrvinu staru garderobu, a kad god je s njom u javnosti, nosi elegantne suknje ili haljine. Ovog puta se odrekla svih modnih zakona koji nalažu strogoću i obukla ultraefektan ležeran stajling.

 

1 / 5 Foto: Europa Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

Leticija je ponela oversized belu košulju, koju je ležerno upasala u pantalone, kao i omiljenu ravnu obuću; obično to budu espadrile, ali ovog puta to je model sandala Ria Menorca u nude nijansi.

 

Ovakav stajling je jedam perfektan primer urbanog autfita koji je istovremeno šik i trendi, a kraljice zaista retko viđamo u ovakvim izdanjima. Kejt Midlton se verovatno nikad ne bi usudila...

 

Svekrvi Sofiji verovatno nije smetao Leticijin opušteni stil u javnosti, pa se sve vreme osmehivala, a princeza Leonor i infanta Sofija blistale su u mladalačkim haljinama koje su se bojom ipak uklopile u Barbi okruženje.

 

španska kraljica leticija sa ćerkama na majorci u bioskopu
španska kraljica leticija sa ćerkama na majorci u bioskopu foto: Europa Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bonus video

Sociolog o popularnosti filma Barbi:

 

makonda-tracker