fenomenalno i damski

Buduća kraljica Španije i — STILA: 3 letnje kombinacije princeze Leonor zbog kojih je DOSTOJNA Leticijina naslednica

0

3 stajlinga Leonor od Španije koja pristaju i mlađim i starijim ženama

ko je princeza leonor od španije i kakvi su njeni planovi?
ko je princeza leonor od španije i kakvi su njeni planovi?foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ćerka kralja Felipea i kraljice Leticije, princeza Leonor od Španije, ima 17 godina i gotovo isplaniran život pred sobom. Ona je u maju maturirala na koledžu UWC Atlantic, a nakon toga je spremna da započne svoju trogodišnju vojnu obuku, počev od sledećeg meseca.

 

Leonor od Asturije je i buduća kraljica Španije, a sećamo se momenta kada je njena majka rekla da će ona u životu raditi ono što mora, a ne ono što ne želi da radi. Podsetimo, ona ima i mlađu sestru, infantu Sofiju, a njih tri često možemo videti zajedno​​​​​​​ prilikom vršenja kraljevskih dužnosti.

 

Princeza od Asturije Leonor je govorila o tome kako je završila srednju školu i započinje novi životni stadijum, te da je presrećna zbog toga, kako je to važan momenat u njenom životu i da je radosna i voljna da uči i daje sve od sebe da očuva vrednosti kojima je učena.

 

I dok je njena mama kraljica Leticija poznata po svom fenomenalnom stilu, njene ćerke su njene dostojne naslednice u tom smislu. Princeza Leonor već se istakla prefinjenim ukusom, a evo kako se oblači jedna sedamnaestogodišnjakinja koja će jednog dana na plećima nositi čitavu Španiju...

 

  • Tufne, tufne, tufne!

 

Ovaj dezen obožava i Kejt Midlton, a Leonor od Asturije ga odlično nosi i u skladu sa svojim godinama. Haljina ženstvenog kroja, trendi cipelice s niskom potpeticom, minumim šminke... Leonor je prava dama!

 

  • Narandžasto & espadrile

 

Još jedna mladalačka, a pristojna kombinacija. Moderna narandžasta boja leta i sunca, uz krem espadrile, komotno, praktično, lepo, prefinjeno...

 

  • Cvetni dezen

 

Ciklama haljina sa cvetnim dezenom i njene omiljene espadrile! Kombinacija koju mogu nositi žene od 17 do 77 godina...

 

Još Leonorinih izdanja pogledajte u galeriji:

 

1 / 8 Foto: R. del Campo / Goff Photos / Profimedia

 

 

makonda-tracker