prefinjena

Do sada neviđeno izdanje NAJSTILIZOVANIJE ARISTOKRATKINJE: Haljina vojvotkinje Sofi je oda ŽENSTVENOSTI i eleganciji

0

Bilo da idete na posao, u šoping, na slavu ili jednostavno u šetnju ova haljina je savršen izbor 

STAJLING VOJVOTKINJE OD EDINBURGA OČARAO SVET
STAJLING VOJVOTKINJE OD EDINBURGA OČARAO SVET foto: EPA / RICCARDO ANTIMIANI

Žena princa Edvarda, vojvotkinja Sofi predstavlja je kraljevsku porodicu na putovanju u inostranstvo. Sofi je otputovala u Kolumbiju gde je provela dan u razgovoru sa potpredsednicom Kolumbije, Fransijom Markes, i prvom zamenicom ministra za ženska pitanja, Dajanom Gomez.

 

Za ovu sprecijalnu priliku Sofi je odabrala nikad viđenu haljini jednog od njenih najomiljenijh brendova. Vojvotkinja je ponala "čajnu" haljinu Suzan London 'Aria' od crne svile koja je bila prošarana finim belim cvetićima.

 

Haljina je istakla njenu liniju, a ovaj model sa lepršavom suknjom idealan je za sve one žene koje žele da donekle prikriju predeo oko stomaka i bokova. Kako je sečena u struku, a odatle pada u širinu savršena je za žene svih građa i konfekcijskih brojeva.

 

U skladu sa vremenskim prilikama vojvotkinja Sofi je ovog puta odabala haljinu sa tričetvrt rukavima, koja je imala diskretan prorez u predelu grudi, koji je zatvoren malim, gotovo neprimetnim dugmetom.

 

Preko ove klasiče haljine Sofi je ponela crni blejzer sa naramenicama brenda Helmut Lang, i torbu koju je potpisala Sophie Habsburg.

 

1 / 5 Foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Celu kombinaciju Sofi je upotpunila elegantnim ravnim cipelama, koje su doprinele njenom damskom izgledu.

 

Vojvotkinja je svoju plavu kosu podigla u elegantnu punđu, a šminka je bila, kao i uvek, prirodna sa nagalskom na  njene oči. Čini se da je Sofi ovog puta uspela da izazove divljenje svih okupljenih, a kako i ne bi kad već godinama nosi titulu jedne od najbolje stilizovanih aristokratkinja na svetu. 

 

Bonus video:

 

Savršeno izdanje Viktorije Bekam

 

makonda-tracker