pun modni pogodak

Boja koja savršeno pristaje PLAVUŠAMA: Mina Sovtić savršenom jesenjom kreacijom opčinila Beograd

0

Lepa glumica ima haljinu koja je san svim modernih prineza 

MODERNI STAJLING MINE SOVTIĆ ODUŠEVIO BEOGRAD
MODERNI STAJLING MINE SOVTIĆ ODUŠEVIO BEOGRAD foto: Instagram / minasovtic

Lepa glumica Mina Sovtić predstavila se domaćoj publici kroz nekoliko poznatis serija, a čini se da je svojim šarmom odmah kupila publiku. Osim neospornog talenta, Mina je postala prepoznatljiva i po svom, autentičnom modnom stilu

 

Nedavno se pojavila u Sava Centru gde je održan najveći modni događaj u regionu Elle Style Awards, pod nazivom Mystical Forest Soirée.

 

U duhu traganja za čarolijom, u ‘’mističnoj šumi’’ Sava Centra okupio se veliki broj poznatih ličnosti iz sveta mode, umetnosti, kulture i biznis.

 

 

Mina je bila jedna od njih, a nema ko nije primetio njenu savršenu haljinu maslinaste boje. Ona je samouvereno ponela komad koji je kao stvoren za moderne princeze. 

 

Haljina sačinjena od gornjeg uskog dela bila je sečena u struku, pa je istakla njenu savršenu liniju i učinila da dobije izgled poput prineza iz bajki.

 

Romantično izdanje Mina je upotpunila jednostavnom torbom, koje je bila napravljena od istog materijala od kojeg je bila i haljina.

 

Ceo stajling lepa Mina je dopunila veoma diskretnim kompletom, minđušama, prelepom ogrlicom i prstenom sa zelenim kamenom, koji je celoj kombinaciji dao dozu ženstvenosti i seksepila. 

 

Bonus video:

 

Mirka blista u crvenom kompletu

 

 

 

makonda-tracker