savršen stajling

Toliko GLAMUROZNA da je odmah otišla da kupi još jednu u DRUGOJ BOJI: Ana Ivanović moćnim izdanjem opčinila Nemačku

0

Nakon savršene bele haljine, Ana je odlučila da kupi sličnu, gotovo istu, u crnoj boji, a mnogi kažu - stoji joj kao salivena 

CRNA PLIŠANA HALJINA ANE IVANOVIĆ
CRNA PLIŠANA HALJINA ANE IVANOVIĆ foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger pojavili su se sinoć na jednom važnom događaju koji je održan u Nemačkoj. 

 

Nedavno Ana je svojim stajlingom opčinila Minhen kada se sa svojim suprugom pojavila u midi beloj haljini sa dubokim dekolteom koja je savršeno istakla njenu vitku liniju.

 

Čini se da ju je ta haljina toliko opčinila da je ubrzo otišla da kupi još jednu, gotovo identičnu, samo u drugoj boji. Nova haljina crne boje izrađena od pliša  ima identičan izrez u predelu grudi, ali za razliku od bele koja ima gola ramena, ova crna je top haljina. 

 

 

Ona je potpuno otkrila ramena i vrat i istakla Aninu ženstvenost. Ova prelepa kreacija pripada brendu Self-Portrait koje nose lepotice širom sveta. One su mnogo više od puke haljine, one su postale svojevrsni statusni simbol.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Self-Portrait u poslednjih nekoliko godina postao je poznat po svojim specifičnim koktel haljinama koje su pronašle svoj put i do garderobera brojnih svetskih trendseterki.

 

Koktel haljine, mini i midi, prepoznatljive su postale po čipki koju brend intenzivno koristi u dizajnerskom procesu, a zanimljivi detalji ove su modele istakli iz mase i učinili ih toliko poželjnima među istinskim ljubiteljkama mode.

 

Bonus video:

 

Moda za jesen 2023. godine. 

 

makonda-tracker