fantastično

Istovremeno i KRALJEVSKA, i na IVICI DOBROG UKUSA! Kraljica Maksima ima haljinu koju ne biste smeli tek tako da obučete

0

Holandska kraljica Maksima obožava živopisne haljine, vedre boje i neobične detalje.

Crveno i ljubičasto? O, da! Kraljica Maksima zna odličan način da ponesete ove dve boje u jednom stajlingu
Crveno i ljubičasto? O, da! Kraljica Maksima zna odličan način da ponesete ove dve boje u jednom stajlingufoto: DPPA / ddp USA / Profimedia

Holandska kraljica Maksima definitivno je žena za koju važi da ima jedan od najboljih stilova među evropskim plemkinjama. Supruga holandskog kralja Vilema-Aleksandra nije kraljica koju ćemo viđati isključivo u neutralnim nijansama i autfitima, već obožava živopisne motive, boje, detalje, a svaki njen stajling odlično reprezentuje njenu energiju.

 

Svako njeno izdanje odskače po toj upečatljivosti, a jedna od omiljenih boja joj je narandžasta (i nosi i one jarke nijanse). 

 

Novu priliku da ponese ultrašik stajling dobila je početkom nedelje, kada se pojavila na dodeli prestižnih Culture Fund nagrada u Roterdamu, gde je imala zadatak da iste uruči dobitnicima.

Kraljica Maksima birala šik kreaciju koja je definitivno na tankoj granici da oduševi ili da se apsolutno ne dopadne! Reč je o kreaciji holandskog dizajnera Klasa Iveršena, a predstavlja savršeno neobičnu kombinaciju ljubičaste, ružičaste i crvene boje. 

 

Holandska kraljica Maksima u Roterdamu
Holandska kraljica Maksima u Roterdamufoto: RUT / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Čipka, kristali i floralni detalji učinili su ovu haljinu vrlo efektnom, interesantnom i drugačijom, a od rukava, preko struka do midi-dužine — sve je bilo fenomenalno!

 

Uz ovu haljinu, holandska kraljica ukombinovala je par Natan Couture 'VC D'Orsay cipela, kao i crvenu tašnicu. Kraljica je sve zaokružila lepim dijamantskim minđušama. 

 

Kič ili kraljevski?

 

Bonus video

SECOND HAND HALJINA KAO ZA HOLIVUD KOŠTA 10 DOLARA

 

makonda-tracker