za wow efekat

Detaljima je svoj stil pretvorila u REMEK-DELO: Jednostavna mantil-haljina kraljice Maksime izgleda kao milion dolara

0

Supruga holandskog kralja nepogrešivo uklapa nijanse i uspeva da u svakoj prilici oduševi svojim stilom, a sada joj je u tome pomogla magija boje mandarine

Kraljica Maksima od Holandije prvog dana posete Južnoafričkoj Republici
Kraljica Maksima od Holandije prvog dana posete Južnoafričkoj Republicifoto: EPA-EFE/KIM LUDBROOK

Kralj Vilem-Aleksander i kraljica Maksima juče su stigli u zvaničnu posetu Južnoj Africi, na poziv predsednika Sirila Ramafose, koji ih je dočekao u Pretoriji.


Kraljevski par izgledao je veoma elegantno u ovoj prilici, a Maksima od Holandije, poznata po veštom kombinovanju boja, još jednom je pokazala zadivljujući stil.


Supruga holandskog kralja kročila je na afričko tlo u jednom od svojih lepših izdanja u poslednje vreme, a opredelila se za teget mantil-haljinu inspirisanu klasičnim trenčom.

 

U pitanju je model koji naglašava njenu vitku liniju zahvaljujući pojasu u predelu struka i veoma je praktičan, a Maksima ga je kombinovala pomalo neuobičajeno i vrlo efektno.

 

1 / 7 Foto: EPA-EFE/KIM LUDBROOK


Svoj stil je "začinila" narandžastom bojom, i to klasičnim salonkama s visokim štiklama i upečatljivim fascinatorom u boji mandarine, a nosila je i clutch tašnicu iste nijanse.


Kraljica Maksima često nosi narandžastu boju, a kada čitava njena odevna kombinacija nije u tom tonu, ona koristi detalje u nijansama mandarine da naglasi svoj look.

 

Takođe spada i u štedljivije članice evropskih kraljevskih porodica, pa često ponavlja komade i kombinacije, a fascinator i cipele koje je odabrala za prvo pojavljivanje u Africi nosila je više puta do sad.

 

 

BONUS VIDEO

Recept za pogačice kraljice Elizabete

 

makonda-tracker