krije njegovo ime

Ko je tajanstveni muž Ivane Korab? Pobedio je rak, ima veliku tetovažu na grudima i samo dve slike sa ženom

0

Drugi muž Ivane Korab je prava misterija za domaće medije. 

Muž Ivane Korab je pobedio rak i ima dete iz prvog braka
Muž Ivane Korab je pobedio rak i ima dete iz prvog braka foto: Marija Mladjen/ATAImages

Manekenka Ivana Korab je već neko vreme u srećnom braku. To joj je drugi brak u životu, pošto se pre više godina nakon duge veze udala za svog prvog supruga, kako su mediji pisali, crnogorskog biznismena,

 

Međutim, Ivana je sve šokirala kada se posle samo mesec dana razvela. Ona je u jednom trenutku opet stala na "ludi kamen", u kome je dobila dvojicu sinova. 

 

Ona pre nekoliko meseci na svet donela svoje drugo dete koje je dobila sa svojim drugim suprugom. Srećni roditelji su mališanu dali ime Noa, dok se njegov stariji brat zove Mateo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab)

Ivana je više puta do sada pokazala svoje sinove, ali njihovog oca i svog muža nije nijednom. Tačnije, ona krije njegov identitet, pa nam tako nije otkrila njegovo ime ni lik, ali ipak jeste neke stvari o njemu. 

 

Kako bi pokušali da saznamo nešto više o njenom tajanstvenom dragom, "prošetali" smo kroz njene stare izjave. 

 

Tako smo mogli saznati da je on, isto kao i Ivana, već bio u braku u kome je dobio sina. Ivana je oba sina dobila uz pomoć vantelesne oplodnje, a muža je spomenula dok je pričala o njihovim pokušajima da "zatrudne".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab)

- Rekli su nam da ne možemo da imamo decu i predlagali donatora sperme. U tom momentu, moj suprug iz prvog braka ima dete od 13 godina, govorila sam da je ono dokaz, ali oni su uzimali prosek. Igraju se sa tvojim životom i sa tim da ne možeš da imaš dete, i daju ti donatora, grozno - rekla je Ivana jednom prilikom u emisiji "Praktična žena".

 

Takođe, kada je kasnije pričala na istu temu, otkrila je da je njen suprug izašao kao pobednik iz borbe sa opakom bolešću. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab)

- Prvo dete smo dobili pomoću vantelesne oplodnje. Moj partner je imao rak limfnih žlezda pre 20 godina. Zbog toga sam znala onog momenta kad smo počeli da se zabavljamo da to mora tako. Mi smo tek iz trećeg puta uspeli, a to ne bismo uspeli bez podrške - pričala je Ivana.

 

Osim toga, Ivana nije mnogo govorila o svom suprugu, a na svom Instagram nalogu podelila je svega dve javne fotografije sa njim. 

 

Fotografija Ivane Korab sa muže sa zimovanja, na kome mu je emotikonom đavola sakirla lik
Fotografija Ivane Korab sa muže sa zimovanja, na kome mu je emotikonom đavola sakirla lik foto: Ivana Korab Instagram

Jedna fotografija je sa porodičnog zimovanja na kome su bili sa sinom. Međutim, Ivana je na toj fotografiji sakirla njegov lik tako što mu je na lice stavila emotikon đavola.

 

Druga fotografija je takođe sa odmora, samo ovoga puta sa letovanja. Na slici su opet Ivana, njen suprug i njihov sin, samo ovoga puta smo uspeli da saznamo nešto više.

 

Iako se opet ne vidi njegovo lice, nazire se da ima veliku tetovažu koja se prostire sa leve strane grudi i stomaka. 

 

Slika Ivane Korab sa  mužem i sinom sa letovanja
Slika Ivane Korab sa mužem i sinom sa letovanja foto: Ivana Korab Instagram

No, pošto se tatu tek delimično vidi na slici, teško je pretpostaviti šta se tačno nalazi na crtežu, ali se vidi da sadrži plavu i crvenu boju. 

 

Bonus video: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker