održala modnu lekciju

I oni koji je ne vole moraju da kažu – BRAVO: Megan Markl u haljini od 2.990 $ koja je ODA ELEGANCIJI

1

Lepa Megan blistala je na crvenom tepihu i bilo je baš teško skinuti pogled sa njenog novog stajlinga 

foto: LISA O'CONNOR / AFP / Profimedia
foto: LISA O'CONNOR / AFP / Profimedia

Samo nekoliko dana nakon što je privukla veliku pažnju u Montesitu u Kaliforniji, Megan Markl je prošetala crvenim tepihom u Los Anđelesu na događaju Power of Woman, u organizaciji magazina Variety.

 

Događaj slavi istaknute žene današnjice, od kojih je svaka dobila svoju naslovnicu magazinu Variety, a vojvotkinja od Saseksa Megan je odlikovana prošle godine i rekla je novinarima na crvenom tepihu da je "ponosna" što je bila prisutna i pružila podršku.

 

Kao i prethodnih, i ove godine ovaj događaj je proslavio uticajne žene u industriji zabave i njihove filantropske poduhvate.

 

Megan je za ovu specijalnu priliku ponela prelepu haljinu koja je bila savršen spoj sofisticiranosti sa primesama modernog stila. Vojvotkinja se odlučila za haljinu Rosa, brenda Proenza Schouler u bež boji koja košta 2.990 dolara, a koja je naglasila njenu savršenu liniju.

 

Haljinu je uparila s Flip torbicom istog brenda od crne kože, čija je cena 1.390 dolara i cipelama brenda Aquazzura koje košatju 895 dolara (na sniženju 538 dolara).

 

1 / 4 Foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Meganin prsten Charlotte savršeno je upotpunio ovu čitavu kombinaciju, a za njega je Megan izdvojila nešto manje od 100 dolara. Supruga princa Harija je uz njega uklopila i klasične minđuše i Cartier "Love" narukvicu.

 

Bonus video:

 

Megan i Hari uživaju na koncertu Kejti Peri 

 

makonda-tracker