supertrendi

Kupite jedne OVAKVE i mirni ste cele jeseni i zime: Čizme Maše Memedović su TREND koji decenijama NE IZLAZI IZ MODE

0

Uz farmerke, suknju, haljinu, sako, kaput, kožnu jaknu - ma ovo su čizme koje idu uz sve 

ČIZME MAŠE MEMEDOVIĆ SU JESENJI MUST HAVE
ČIZME MAŠE MEMEDOVIĆ SU JESENJI MUST HAVE foto: Instagram / masamemedovic/

Ćerka našeg poznatog voditelja Jovana Memedovića, Maša Memedović jedna je od devojaka koje često privuku pažnju svojim odevnim kombinacijama.

 

Ona često kombinuje interesantne modne komade sa onim koji su vanvremenski i time postiže savršen efekat. Ovog puta ona je ponela trendi kombinaciju upečatljivih boja, koju je iskombinovala sa jednim komadom, koji je savršen kako za proleće, tako i za jesen, a može se nositi i zimi.

 

Ovog puta Maša je odabrala kratku, braon suknju koju je uparila sa belom košuljom i crvenim širokim džemerom, a efekat izduženosti nogu postigla je ponevši savršene kožne čizme, kaubojke, braon boje, koje su modni trend decenijama unazad. 

 

 

Savršeno uklopljena kratka suknja i čizme istakle su njenu vitku liniju i opčinile sve one dame koje vole trendi kombonacije. Celom autfitu je dozu živahnosti i mladalačkog elana dao džemper drečave crvene boje. 

 

Uz sve ovo Maša je ponela i crne sunčane naočare, jer je dane provodila na primorju, u suncem okupanom Splitu.

 

Dok je šetala ulicama ovog prelepog grada nema ko nije primetio mladu, slatku devojku koja smelo korača u izazovnoj trendi jesenjoj kombinaciji koju je lako iskopirati. 

 

Bonus video:

 

Novi stajling Aleksandre Radović opčinio sve 

 

 

makonda-tracker