jeftino i trendi

Ove jeseni su ultimativni hit! Čizme Maše Memedović koje je kupila "za male pare" na omiljenom mestu za šoping

0

Maša Memedović ima fenomenalan osećaj za stil, a skupe i luksuzne stvari je mnogo manje zanimaju od — polovnih!

maša memedović ima stil za desetku i uvek urban predlog za kombinacije polovnih i jeftinih stvari
maša memedović ima stil za desetku i uvek urban predlog za kombinacije polovnih i jeftinih stvarifoto: Instagram / masamemedovic/

Maša Memedović više nije poznata samo kao ćerka poznatog voditelja Jovana Memedovića, već i po svom sadržaju koji plasira na društvenim mrežama, a to su, između ostalog, snimci sa putovanja, ali i modne lekcije.

 

Lepa Maša obožava vintidž komade, a posebno one koje kupuje na mestima koje druge influenserke ne plasiraju često po svom Instagramu ili Tiktoku. To su uglavnom second hand prodavnice, ali i najlon pijaca.

 

 

Ona sebe ume da nazove „ekspertom za second hand“, a nikada ne preza od toga da objasni gde je nešto kupila, da li je polovno, kao i koliko je koji komad platila.

 

Kod Maše važi i parola "što jeftinije i starije, to bolje", a obožava da reciklira stare odevne komade i zbog brige o prirodi, čemu ju je verovatno naučio tata, poznat kao veliki ljubitelj i poštovalac prirode i ekologije.

 

Poslednja u nizu stvar koju je "za male pare" kupila jesu čizme kaubojke, koje će u jesenjoj i zimskoj sezoni biti apsolutni hit.

 

 

Nisu samo kaubojke stvar koju je kupila polovno i jeftino, već se nedavno pohvalila majicom za 200 dinara koja inače košta 70 evra, zatim kožne čizme u kojima je pronašla novine iz 1989. godine i koje je platila 300 dinara...

 

@mashamemedovic

Zašto volim second hand? Kupila majicu za 300din pa slučajno pronašla online da je u pitanju nemački street wear brend! ♻️ volim što u sekendici iskopam unikatne stvari koje inače ne bih sama tražila!

♬ original sound - maša memedović

 

Bonus video

Maša Memedović u kaputu od starog ćebeta

 

makonda-tracker