fantastične su

Uz patike, čizme ili štikle, uvek garantuju TRENDI IZGLED: Farmerice Nine Badrić su sve što vam treba ove sezone

0

Pevačica Nina Badrić u modnom komadu koji nikada neće izaći iz mode.

Nina Badrić u modelu džinsa koji će biti hit sezone
Nina Badrić u modelu džinsa koji će biti hit sezonefoto: Radule Perisic/ATAImages

Pevačica Nina Badrić jedna je od najtraženijih pevačica u regionu, poznata po baršunastom glasu, ali i uvek elegantnom izgledu.

 

Njen stil bismo mogli da opišemo kao ženstven, šik i prefinjen, a Nina svojim odevnim kombinacijama uvek inspiriše devojke i žene da uz jednobojne klasične komade napravi nepogrešive stajlinge.

 

Nina je veoma aktivna na društvenim mrežama,pa nas tako često obraduje nekim novim stajlingom i posluži kao večita motivacija da "manje uvek bude više" i da se držimo jednostavnosti u stilu.

 

Nina uvek prati modne trendove uz zadržavanje svog ličnog pečata i stila, a ovog puta nam je pokazala model farmerica koje će sasvim sigurno biti hit ove sezone i koje će moći da se nose na razne načine.

 

Naime, pevačica nam je pokazala svoju omiljenu jesenju kombinaciju: obična bela majica i farmerice od pomalo izbledelog teksasa.

 

Naizgled sasvim obično izdanje, koje je sve samo ne to.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Model džinsa je takav da je u pitanju dužina 7/8 sa neporubljenim krajevima što daje kombinaciji ležernu notu.

 

Ovakav "skraćeni" vid farmerica prati liniju tela, ali nije pripijen uz telo, otkriva deo vaših nogu, a može da se kombinuje na nekoliko načina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Kada je toplo, možete poput Nine da obujete omiljeni model papuča, a kada dođe "prava" jesen, ovaj model džinsa će se savršeno uklopiti uz plitke čizme ili patike.

S druge strane, ukoliko poželite da ih nosite u večernji izlazak, fantastično će se uklopiti i uz salonke sa potpeticom.

 

BONUS VIDEO

 

GDE SU TI MANGUPI, DA IH NAPOKON SRETNEM? Nina Badrić oduševila koncertom u Srbiji POGLEDAJTE NJEN NOV FENOMENALAN STAJLING

 

 

 

makonda-tracker