predivno

Roze, drapirano, ROMANTIČNO! Nina Badrić u haljini koja vaja figuru PEŠČANOG SATA i skida 10 cm u struku

0

Nina Badrić u nežnom izdanju koje ističe njenu liniju.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Nina Badrić jedna je od najtraženijih pevačica u regionu, poznata po baršunastom glasu, ali i uvek elegantnom izgledu.

 

Njen stil bismo mogli da opišemo kao ženstven, šik i prefinjen, a Nina svojim odevnim kombinacijama uvek inspiriše devojke i žene da uz jednobojne klasične komade napravi nepogrešive stajlinge.

 

Nina je veoma aktivna na društvenim mrežama, pa nas tako često obraduje nekim novim stajlingom i posluži kao večita motivacija da "manje uvek bude više" i da se držimo jednostavnosti u stilu.

 

Ona se nedavno pojavila na jednom događaju u Zagrebu, a sve je oduševila svojom modnom kombinacijom.


Za ovu priliku je obukla romantičnu i nežnu haljinu koja je u isto vreme bila i damska, sofisticirana i atraktivna.

 

Sva je bila u naborima odnosno drapirana, pa je odlična ukoliko želite da sakrijete neku nesavršenost na svom telu ili višak kilograma, budući da će nabori "zamaskirati" sve ostalo i u struku skinuti makar 10 centimetara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Gornji deo haljine čine kratki puf rukavi i blagi srcoliki izrez sve do struka, model prati liniju tela i ističe figuru peščanog sata.

 

Midi model haljine, koji se trenutno može naći i po ceni od 275 evra, dalje se spušta u ravnom kroju, efektnost joj daju nabori na levom kuku i šlic po sredini koji svemu daje notu seksepilnosti.

 

Nina je uz ovu predivnu haljinu roze boje obula zlatne sandale sa kaišićima i potpeticom što je izdužilo njenu figuru, a nakit je svela na minimum te možemo da primetimo jedino jednostavnu narukvicu.

 

Mejkap je u potpunosti propratio ovaj romantični stajling, ali i frizura koja je talasima zaokružila pevačicino izdanje.

 

BONUS VIDEO

 

Haljina Sofije Riči

 

 

makonda-tracker