moćno

Istovremeno VANVREMENSKI i jednostavno, IZAZOVNO, a damski: Sofija Šašić u monohromatskom izdanju koje mami poglede

0

Čini se da je lepa Sofija večeras odlučila da dominira u crnom autfitu koji žene obožavaju 

Sofija Šašić u crnom autfitu na premijeri filma o Aci Lukasu
Sofija Šašić u crnom autfitu na premijeri filma o Aci Lukasu foto: Instagram / sofijavu

Sofija Šašić, ćerka poznatog para Željka Šašića i Sonje Vuksanović, pojavila se večeras na premijeri filma "Pokidan" o životu Ace Lukasa. Ova mlada, lepa dama pleni pažnju gde god da se pojavi, a mnogi će se složiti da je ovo veliko veče i za nju i za njenu porodicu. 

 

Na premijeri filma su se pojavile i druge brojne ličnosti među kojima su bili i glavni glumac, koji tumači Aci lik, Mladen Sovilj, zatim Andrija Kuzmanović, Igor Đorđević i mnogi drugi glumci, voditelji, pevači.

 

 

Veliku pažnju svih prisutnih privukla je Sofija Šašić koja je došla da podrži svog očuha, Acu Lukasa koji je glavna zvezda ovog filma. 

 

Za ovu specijalnu priliku ona je ponela potpuno crn, monohromatski autfit koji je oduševio sve prisutne. Naime, Sofija je, čini se, bila na visini zadatka.

 

Sofija Šašić na premijeri filma o Aci Lukasu
Sofija Šašić na premijeri filma o Aci Lukasu foto: Petar Aleksić

 

Duga crna haljina odisala je elegancijom, a vanvremenski komad, kožna jakna sa srebrnim detaljima nikako nije mogla da ostane neprimećena.

 

Uz sve ovo elegantna mala torbica i raspuštena kosa koja je padala u talasima dali su dovoljnu dozu eleganicije, ali i opuštenog mladalačkog stila.

 

Bonus video:

 

Zavirite na premijeru filma Pokidan

 

makonda-tracker