uvek luksuzno obučena

Skupo, EFEKTNO, u njenom stilu: Aleksandra Prijović za Zetru je birala MOĆNO ODELO iz snova zaljubljenica u modu

0

Aleksandra Prijović ponovila je već viđene stajlinge u Sarajevu, a onda nas je oduševila najnovijim!

pevačica aleksandra prijović verna je kreatoru aleksandru mekvinu
pevačica aleksandra prijović verna je kreatoru aleksandru mekvinufoto: Petar Aleksić

Pevačica Aleksandra Prijović ovih dana je održala koncerte u Sarajevu, u Zetri, a i tamošnju publiku je oduševila, baš kao i beogradsku.

 

Aleksandra je iskoristila priliku, pa čak izvela na binu i svog preslatkog sina Aleksandra, dok je i njen suprug Filip imao posebnu ulogu na koncertu.

 

Ona je i u Sarajevu, kao što je to nedavno bio slučaj i na beogradskim koncertima, nosila moćne i skupe kreacije i nekoliko puta se presvlačila i pokazivala različite autfite.

 

Neke od autfita koje je nosila na koncertima u Zetri imali smo priliku da vidimo i u Areni u Beogradu, što je mnoge oduševilo, jer je pokazala da apsolutno nema problem s tim da više puta bude viđena u istom izdanju.

 

Ipak, neke odevne kombinacije je promenila, pa demonstrirala čistu moć kada je moda u ptianju!

 

Nakon dva autfita koja je već nosila na prethodnim koncertima, pevačica se na prvom koncertu na bini pojavila u vatrenocrvenom odelu, što je inače stil koji često i rado nosi.

 

aleksandra prijović u crvenom odelu u zetri
aleksandra prijović u crvenom odelu u zetrifoto: Instagram Printscreen

U pitanju je model britanske modne kuće "Aleksander Mekvin", koji košta čak 3.000 evra, a uz njega je ponela i crni kožni pojas koji vredi 1.500 evra. Dakle, samo za jedan stajling na koncertu je izdvojila oko 4.500 evra!

 

 

Očigledno je da su modeli ove modne kuće i kreatora omiljeni Aleksandri, pa je tako nekoliko njegovih modela nosila i na koncertima u Beogradu.

 

 

Podsetimo, pevačica je za tri septembarska koncerta u Beogradu za "Aleksander Mekvin" autfite dala nešto malo manje od 53.000 evra, ne računajući skupocene materijale za tri haljine koje su joj rađene po meri.

 

Bonus video

Šerif Konjević na koncertu Aleksandre Prijović

 

makonda-tracker