hejli biber je obožava

PERFEKTNA alternativa crnoj! Ova nijansa smatrala se neuglednom, a sada je ULTRATRENDI svake jeseni

0

Ako pitate Hejli Biber i mnoge druge trendseterke, crna boja našla je odličnu zamenu u monohromatskim kombinacijama.

braon boja je postala hit jesenjih stajlinga
braon boja je postala hit jesenjih stajlingafoto: Maria Markevich/Shutterstock

Kada dođe jesenja sezona, nešto tamnije nijanse postaju glavni fokus zaljubljenica u modu, bilo da su u pitanju kaputi, jakne, suknje ili pak obuća. I ove jesenje sezone je braon boja (u svim svetlijim i tamnijim nijansama) zavladala u ormarima trendseterki, a nije na nju ostala imuna ni Hejli Biber, slavna manekenka i influenserka.

 

Ovog vikenda definitivno najveći događaj u svetu slavnih bila je proslava 43. rođendana čuvene Kim Kardašijan, a kao i sama slavljenica, njene gošće takmičile su se u tome koja će biti bolje i upečatljivije obučena.

 

Za braon stajling odlučila se, između ostalih, i Hejli, pa pokazala ponovo kako ona kombinuje urbane trendove i dobar stil.

 

Ona je ponela kožnu mini-suknju sa belim topom, a preko ponela midi-kaput braon boje, dok je autfit zaokružila bordo dodacima: slingback sandalama i torbom iste nijanse.

 

hejli biber na rođendanu kim kardašijan
hejli biber na rođendanu kim kardašijanfoto: AGOSSIPTV/VASQUEZ/WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovim je potvrdila da je definitivno i ove sezone čokoladna nijansa braon boje hit u svakom obliku i čini da svaki stajling deluje otmeno i šik.

 

Ova boja je savršena alternativa crnoj. Izgleda fenomenalno u monohromatskim opcijama, a dokazuje i da je vrlo laskava, te nimalo 'neugledna,' kako se do sada smatralo.

 

 

Odlično se kombinuje u svim mogućim kombinacijama, uz odela, rolku i suknju, haljinu i kaput...

 

 

Bonus video

Fejsbuk plava boja koja "bode oči"

 

makonda-tracker