neobična, a šik

Prorezi, tračice, a sve S UKUSOM: Severinina je za "tajnu posetu" Beogradu spremila NEZABORAVNU HALJINU

0

Hrvatska muzička zvezda juče se pojavila na jednom događaju u Beogradu i sve ostavila bez daha i lepotom i stilom, a njeno tajno oružje bila je vrlo neobična toaleta

Severina Vučković od razvoda od Igora Kojića ređe dolazi u Beograd
Severina Vučković od razvoda od Igora Kojića ređe dolazi u Beogradfoto: Instagram / Severina

Popularna pevačica Severina vratila se iz Beograda u Hrvatsku nakon razvoda od Igora Kojića, ali rado se vraća u srpsku prestonicu, gde ima mnogo prijatelja i saradnika.


Regionalna muzička zvezda tako je juče viđena na jednom događaju u našem glavnom gradu, gde je u noćnom uživala u društvu prijatelja, a za ovu priliku spremila je nesvakidašnji stajling.


Seve se opredelila za neobičnu maksi-toaletu, a u pitanju je komad koji potpisuje brend BEC + BRIDGE i deo je resort kolekcije za ovu godinu.

 

Reč je o elegantnoj beloj haljini s okruglim izrezom i dugim rukavima, koja pada pored tela, deluje vrlo udobno i suptilno ističe pevačicinu vitku figuru.

 

1 / 6 Foto: Severina/Instagram

 

Najupečatljiviji detalj svakako je veliki prorez u predelu stomaka, koji je ukrašen cik-cak tankim tračicama. Budući da su izrezi već nekoliko sezona ultrapopularni i viđeni na milion načina, dizajneri se utrkuju da predstave nešto interesantniju varijantu, a upravo je takav neobičan dizajn Severinine toalete.

 


Za ovaj model potrebno je izdvojiti više od 550 evra, ali se trenutno može naći na sniženju, po ceni od 390 evra.


Severina je ovu šik haljinu kombinovala s belim tanga-sandalama modne kuće Bottega Veneta i crnom Jodie tašnicom istog brenda.

 

BONUS VIDEO

Severina je nešto kasnije iste večeri viđena i na nastupu jedne srpske pevačice, a sve vreme se skrivala od novinara. Kako je to izgledalo i koga je slušala Seve, pogledajte u snimku.

 

makonda-tracker