kao bliznakinje

Živi u Italiji, retko je viđamo u javnosti: Rođena sestra Nine Badrić je prava lepotica i njena najveća podrška

0

Ne viđaju se svaki dan, ali bliskost među njima je jača od bilo koje daljine 

Nina Badrić pokazala sestru Sunčicu
Nina Badrić pokazala sestru Sunčicu foto: Instagram / badrich

Hrvatska pevačica Nina Badrić nedavno je napravila spektakularne koncerte u našoj zemlji, a ljudi su bili oduševljeni koliko je prirodna, opuštena, a o muzičkom talentu nema potrebe da govorimo.

 

Nina je često predmet pisanja medija, često zbog svojih odvnih kombinacija ili nastupa, a ređe zbog privatnog života. Znatiželjni novinari joj ponekad postave i neko pitanje vezano za ljubav i zaljubljivanje, i ona uvek, u šali, da odgovor koji žele da čuju.

 

Tako je nedavno priznala da je zaljubljena, ali u svog psa i da joj je život mnogo veseliji i lepši od kada slobodno vreme provodi sa njim.

 

 

Ipak, Nina nam ponekad preko društvenih mreža da priliku da zavirimo u njen privatni život. Pre nekoliko dana lepa pevačica je podelila fotografiju sa svojom sestrom Sunčicom, koja živi u Italiji i kojoj je tog dana bio rođendan.

 

I onda, kad se sestre i fizički spoje, mora da nastane bar nekoliko fotografija koje svedoče o njihovom savršenom odnosu i podršci koju crpe jedna iz druge.

 

Tako je bilo i ovog puta, kada je Nina podelila njihovu zajedničku fotografiju, pa smo još jednom dobili priliku da vidimo kako izgleda Sunčica. Nasmejana brineta jedna je od onih žena koje su toliko jednostavne, da svojom pojavom fasciniraju sve.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Njih dve su zajedno šetale ulicama, držeći se za ruke, razgovarajući i smejući se. Vidi se da im zajedničko društvo i te kako prija, a koliko je Nina voli govori u prilog i veoma emotivna poruka koja je pratila njenu objavu na društvenim mrežama.

 

- I da se volimo i postujemo da jedna drugu bodrimo kroz život smejemo glupostima, brišemo suze, stvaramo bajke u našem malom svemiru kad nas život udari i da ti se ostvare sve želje i planovi koje je Bog namenio za tebe!
A ja znam..a ti znas da ja znam. Pleši kroz život svaki dan jer sve je neponovljivo! Sretan ti rodjendan žabice mojaa.

 

Bonus video:

 

Ko je čovek koji je progonio Ninu Badrić?

 

 

makonda-tracker