NEIZOSTAVNO

Izdužuju nogu, skrivaju kilograme i - IDU BAŠ UZ SVE: Brižit Makron ima pantalone koje su apsolutni jesenji must have

0

Čak i svoje omiljene skini džins pantalone ostavila je po strani kad je probala ove 

Brižit Makron pokazala novi jesenji trend
Brižit Makron pokazala novi jesenji trend foto: JP PARIENTE / Sipa Press / Profimedia

Prva dama Francuske, Brižit Makron još jednom je održala modnu lekciju kada se sa francusko-luksemburškim televizijskim i radio voditeljem Stefanom Bernom i svojim suprugom pojavili u gotičkoj crkvi La Collegiale Notre-Dame u okviru posete Semur-en-Oksoa u centralnoj istočnoj Burgundiji u Francuskoj.

 

Za tu priliku Brižit je ponela kombinaciju koja nije mogla da prođe neopaženo. Jedna od najbolje obučenih žena u Evropi i ovog puta je briljirala u fantastičnom jesenjem stajlingu.

 

 

Poznato je da Brižit obožava neutralne boje u svom garderoberu, ali ovog puta je ponela nešto malo drugačije. Izbor je pao na prelepi plavi kaput ispod kojeg je imala crnu bluzi i pantalone, koje su pravi jesenji must have. 

 

Poznato je da Brižit voli skini džins pantalone i da su one veoma čest izbor kada je ona u pitanju. Ipak, čini se da ni ona nije odolela novom trendu, pantalonama zvoncarama, koje vizuelno izdužuju nogu i čine da u njima svaka žena izgleda vitkije i mršavije.

 

Brižit Makron u pantalonama koje su jesenji hit
Brižit Makron u pantalonama koje su jesenji hit foto: Ludovic MARIN / AFP / Profimedia

Brižit je godinama nosila uske, često cigaret modele pantalona, pa je ovaj njen izbor začudio mnoge. Ako pak uzmemo u obzir to da su ove pantalone očarale žene širom sveta, jasno je da i ona nije ostala imuna na njih. 

 

U kakvim sve izdanjima smo imali prilike da vidimo Brižit pogledajte u galeriji koja sledi.

 

1 / 19 Foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

 

 

makonda-tracker