provereno

Omiljena SUKNJA za besprekoran izgled VREDAN DIVLJENJA: Romantični stajling Jelene Đoković oduševio Banjalučane

0

Jelena Đoković ima "provereni recept" kada želi da ostavi sjajan utisak.

Jelena Đoković je uvek besprekorno stilizovana.
Jelena Đoković je uvek besprekorno stilizovana.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, Jelena Đoković, trenutno sa svojom fondacijom "Novak Đoković" i stručnjakom za dečiji razvoj, lekarom i piscem Gaborom Mateom gostuje po regionu.

 

Nakon Beograda, Sarajeva i Podgorice, na red je došla i Banjaluka, a Novakova supruga je kao i uvek zablistala u svom modnom izdanju.

 

Jelena Đoković je poznata po jednostavnom i šik stilu i mahom jednobojnih modnih komada koje iskombinuje tako da napravi pravu modnu magiju.

Tako je bilo i ovog puta kada se u Banjaluci pojavila u poslovnom izdanju vrednom divljenja.

 

Gornji deo je činila "obična" bluza dugih rukava puder roze boja koja je pratila liniju tela i koja je otvorila lice supruzi slavnog tenisera.

 

Međutim, sve poglede ukrala je suknja, čiji model Jelena obožava da nosi u raznim bojama, a koja predstavlja na neki način njen "proveren recept" za besprekorno stilizovani izgled.

Radi se u pencil suknji, koja predstavlja vanvremenski klasik, koji je nekada bio sinonim za "poslovnu eleganciju", a danas se nosi u svim prilikama. 


Pencil suknja je ravnog i uskog kroja i obično joj porub pada do kolena ili je odmah ispod njega, a ime je dobila po svom obliku - olovke (na engleskom pencil) i krasi je to što je dugačka i tanka.

 

Ovog puta, Jelena Đoković je odabrala pencil suknju midi-dužine koja je imala upečatljivi crno-beli print.

Novak Đoković, Jelena Đoković
foto: Marija Mladjen/ATAImages

Ovo je takođe jedna vredna modna lekcija Novakove supruge: da uz jedan upečatljiv komad možete da "razbijete" naizgled monotoniju monohromatskog izdanja.

 

Boju obuće, Jelena je iskombinovala sa svojim gornjim delom, te se tako opredelila za puder roze salonke.

 

Kao i uvek, stajling Jelene Đokovi je krasio decentan nakit, a nežan i romantičan autfit upotpunila je na najbolji mogući način i njena frizura.

 

Blagi talasi i kosa pokupljena sa jedne strane zaokružili su ovo fantastično izdanje supruge Novaka Đokovića.

 

BONUS VIDEO

 

Suknja

 

makonda-tracker