prelepo ili katastrofalnO?

Da li biste obukli ovako nešto? Kejt Midlton poklekla pred trendom koji već godinama svađa zaljubljenice u modu

0

Za neke nema lepše jesenje kombinacije, a za druge ovaj komad je nešto što u životu ne bi stavili na sebe. Kejt Midlton očito spada u prvu grupu, a šta vi mislite o ovom trendu?

Kejt Midlton spada u najbolje odevene žene sveta
Kejt Midlton spada u najbolje odevene žene svetafoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Princeza od Velsa Kejt Midlton posetila je pre nekoliko dana štand organizacije Vsi Razom u tržnom centru u Braknelu, koji prikuplja donacije za pogođene ratom u Ukrajini i šalje ih u ovu zemlju.


Supruga princa Vilijama pojavila se ovom prilikom u vrlo udobnom, a ipak elegantnom, otmenom i damskom izdanju, koje je zbog jednog komada posebno privuklo pažnju.


Kejt je ponela sive poslovne pantalone širih nogavica koje potpisuje brend Sézane, klasičnu belu košulju i J.Crew salonke sa blok-štiklom presvučene kariranim tvidom,a definitivno se najviše priča o njenom prsluku.

 

1 / 6 Foto: Chris Jackson-Getty/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Princeza je preko košulje obukla prsluk modne kuće Cefinn, za koji je morala da izdvoji čak 120 funti, a on je izrađen od vune i svake jeseni podstiče rasprave zaslužuje li on mesto u ženskoj modi ili ne.

 

U jesenjoj sezoni najpopularnije trendseterke pojavljuju se u ovom komadu, koji nikako da se "primi u narodu", budući da se pleteni prsluci obično vezuju za stariju gospodu koja love jastrebove u engleskim filmovima i za muške likove u serijama iz devedesetih poput Čendlera Binga iz "Prijatelja".

 

kejt midlton u pletenom prsluku od vune
kejt midlton u pletenom prsluku od vunefoto: Chris Jackson-Getty/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ovaj nesumnjivo topao i efektan komad, koji je sedamdesetih godina prošlog veka bio rezervisan za viši status u društvu, često je deo jesenjih kolekcija poznatih dizajnera i high street brendova, a influenserke se neretko fotografišu u vunenim prslucima. Nose ih na golo telo, preko košulje ili bluze dugih rukava, a obično je izbor na samom početku jeseni, u prelazno vreme.


Prsluci – džemperi bez rukava – vrlo su zgodni za kombinovanje, a poseban utisak ostavljaju varijante s rolka-okovratnikom.

 


Međutim, čini se da ovaj trend nikako da u potpunosti zaživi među "običnim" devojkama, pa i dalje nije tako čest slučaj videti ga u kancelariji, u školi, kafiću...

 

 

BONUS VIDEO

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luija na krunisanju

 

makonda-tracker