stari trend na novi način

Ženstvena, neobična i "samo" 14.000 €: Modni dragulj Amal Kluni koji vraća omiljeni jesenji trend za svečane prilike

0

Svake jesenje sezone, metalik odeća doživljava povratak u modu, posebno za veče, a Amal Kluni je pronašla vrlo interesantan način da oživi ovaj trend

Amal Kluni uvek je odevena bez greške
Amal Kluni uvek je odevena bez greškefoto: TIMOTHY A. CLARY / AFP / Profimedia

Amal Kluni, poznata advokatica specijalizovana za ljudska prava i supruga holivudskog glumca Džordža Klunija, žena je koja ima mnogo talenata, znanja i veština, a jedna od njih je bez sumnje – moda.


Uvek savršeno doterana, Amal je najzapaženija dama uvek i svugde, pa će ostaviti utisak i dok drži govor u sedištu Ujedinjenih nacija, i dok šeta crvenim tepihom na filmskoj premijeri, i dok prima nagrade na svečanostima.


Međutim, i kada su prilike nešto ležernije, gospođa Kluni briljira, a pre nekoliko dana viđena je u trendi večernjoj haljinici kada su je paparaci primetili na putu ka jednom restoranu.

 

Očekuje se da će metalik trend i ove jesenje sezone biti dominantan, posebno kada je u pitanju večernji stil, a Amal Kluni pronašla je možda i najlepšu party haljinu koju smo videli proteklih sezona.

 

Amal kluni u svetlucavoj prada haljini
Amal kluni u svetlucavoj prada haljinifoto: BeautifulSignatureIG / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Njen izbor bila je neobična kreacija modne kuće Prada, model srebrne boje koji se, zapravo sastojci od spojenih pločica u obliku trougla, što je zaštitni znak ovog italijanskog brenda.

 

Naizgled jednostavna, a zapravo vrlo složena haljina više se ne može naći u prodaji, a na zvaničnom sajtu Prade stoji da je njena cena iznosila čak 14.000 evra.

 

Amal kluni u svetlucavoj prada haljini
Amal kluni u svetlucavoj prada haljinifoto: BeautifulSignatureIG / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ultraženstveni komad sačinjen je od predimenzioniranih trouglastih šljokica i inspirsan slip haljinama, a izraz je vrlo smele estetike tipične za ovu kuću.

 

Obično se nosi preko bele mini-haljine, a Amal Kluni kominobala je ovu kreaciju s metalik salonkama brenda Gianvito Rossi.

 

BONUS VIDEO

Snimak Amal Kluni

 

 

makonda-tracker