kao iz sna

Je li ovo NAJLEPŠE IZDANJE U 2023? Bajkovita haljina kraljice Leticija iz koje mogu da uče sve evropske princeze

0

Španska kraljica Leticija češće nosi poslovnu odeću, ali kada prilika zahteva da se odene u skladu sa svojom titulom – imamo modnu vest dana

Španska kraljica Leticija pojavila se u božanstvenoj haljini balskog kroja
Španska kraljica Leticija pojavila se u božanstvenoj haljini balskog krojafoto: EPA-EFE/Kiko Huesca / POOL

Kralj Felipe VI i kraljica Leticija od Španije prisustovali su svečanom otvaranju 27. sezone u Kraljevskom teatru u Madridu i premijeri opere "Medeja" Luiđija Čerubinija, a supruga španskog kralja bila je na visini modnog zadatka.


Jedna od zvanično najbolje odevenih žena sveta poznata je po tome što maestralno prelazi iz ležernih u poslovne kombinacije, ali je stil u kome bez sumnje najlakše fascinira vrhunska elegancija, što je pokazala i ovog puta.


Iako u svom modnom arsenalu ima komade najluksuznijih brendova, kraljica Leticija sada se okrenula toaleti španskog brenda The 2nd Skin Co, a njen izbor bila je bajkovita midi-haljina.

 

Izrađena od tafta, oštre i glatke tkanine od svile, ova kreacija je pripijena u gornjem delu, ima zatvoren okovratnik i nema rukave, a od struka se širi u raskošnu suknju u obliku zvona.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/Kiko Huesca / POOL

 

Naizgled jednostavna, haljina španske kraljice ukrašena je dvema efektnim mašnama sa strane i odiše aristokratskom otmenšću svojstvenom za njen stil.


Leticija je kombinovala ovu romantičnu toaletu sa slingback cipelama, modelom otvorene pete, koje potpisuje modna kuća Manolo Blahnik.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shared post on

Embed Instagram Post Code Generator

 

Reč je o obući s visokim i tankim štiklama koje krase crne trake od prevrnute kože na providnom materijalu, a svemu je supruga kralja Felipa dodala crnu clutch tašnicu brenda Bottega Veneta.

 

BONUS VIDEO

Trik Kejt Midlton za fotografisanje


 

makonda-tracker