MAČKASTO

4 meseca od porođaja i samo desetak dana od UDAJE: Anđelka Prpić u izdanju koje svaku ženu pretvara u ZAVODNICU

0

Čini se da joj majčinstvo i nova uloga supruge baš prijaju 

Anđelka Prpić u izazovnom izdanju oduševila sve
Anđelka Prpić u izazovnom izdanju oduševila sve foto: Instagram / andjelkap

Lepa glumica Anđelka Prpić poslednjih nekoliko meseci je u stalnom fokusu domaćih medija. U njenom životu se mnogo toga dogodilo, a čini se da joj je većina tih stvari i te kako prijala.

 

Naime, Anđelka se pre oko 4 meseca porodila i na svet donela svoje drugo dete, ćerkicu kojoj je dala ime Čarna. Potom se pre nekoliko dana saznalo i da je izgovorila sudbonosno da svom izabraniku Marku Žugiću

 

Ovi lepi događaji učinili su Anđelku najsrećnijom ženom na svetu, a svoju lepotu pokazala je i kroz jednu fotografiju koju je objavila na društvenim mrežama.

 

 

Naime, Anđelka se fotografisala u izazovnom izdanju, u crvenoj uskoj haljini koja je bila spuštena na ramena, a koja svaku ženu čini zavodnicom. 

 

Ova izazovna kreacija pokazala je da je Anđa za veoma kratko vreme povratila savršenu liniju, baš onakvu kakvu je imala pre trudnoće i porođaja. 

 

Zavodljiva i preslatka Anđelka je poručila svojim pratiocima: 

 

 

- Nek sluti na radost

 

Na kakvu radost je glumica mislila nije do kraja moguće saznati, ali je zasigurno da je ovim htela da pošalje neku poruku.

 

Šta god da je u pitanju, sigurno će se uskoro saznati, a na nama ostaje da je kao i do sad pratimo i bodrimo u svim životnim događajima. 

 

Bonus video:

 

Kako se Anđelka hranila u trudnoći? 

 

 

 

makonda-tracker