baš po njihovoj meri

Anđelka Prpić se udala na PIJACI: Samo retki biraju ovo mesto, ali kad čujete razlog SVE ĆE VAM BITI JASNO

2

Detalji intimne proslave pojavljuju se malo po malo 

Intimnoj ceremoniji venčanja Anđelka Prpić prisustvovali su samo prijatelji i porodica
Intimnoj ceremoniji venčanja Anđelka Prpić prisustvovali su samo prijatelji i porodica foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata glumica Anđelka  Prpić i njen izabranik Marko Žugić venčali su se u tajnosti juče, a potom su odveli najuži krug prijatelja i poznanika na ručak u restoran koji se nalazi na zemunskoj pijaci.

 

I dok se poznati utrkuju ko će da ima lepši enterijer, skuplju venčanicu i veći broj zvanica Anđelka je želela nešto u potpuno drugačijem stilu.

 

Mala intimna ceremonija upriličena je na mestu koje u Beogradu važi za jedno od najboljih kada je hrana u pitanju. Tu se ne dolazi da bi se bio viđen, već da bi se uživali u odličnoj hrani koja budi sva čula i nije za one koji su na dijeti.

 

 

Naime, restoran koji je par odbarao važi za jedan od onih koji služe tek ispečeno pečenje i domaći hleb sa "močom". Uz njega ide i kvalitetno vino ili drugo domaće piće i šta dalje reći, to se zove uživanje. 

 

U ovom restoranu Anđelka je upriličila intimnu ceremoniju
U ovom restoranu Anđelka je upriličila intimnu ceremoniju foto: Instagram / pret_op

 

Ipak, juče je ovo mesto ipak odisalo dozom elegancije i svečanom atmosferom, čemu je doprinelo to što su stolovi bili prekriveni dugim stolnjacima, a sa zidova su visile svetiljke u nežnoj žutoj boji.

 

Venčanju i proslavi prisustvovali su najbliži prijatelji i porodica. Od poznatih tu su bili voditelji Marija Kilibarda i Slavko Beleslin, kao i glumica Anja Mandić.

 

Bonus video:

 

Šta kaže  Anđelka  Prpić o poseti psihoterapeutu? 

 

 

makonda-tracker